Kako se ženske naučimo v poslu reči NE?

Pa naj obrnem vprašanje: Zakaj ženske v poslu vedno rečemo: JA? Ne vse, rečejo samo tiste, ki dvomijo vase in niso prepričane v svoje sposobnosti. Tudi jaz sem bila med njimi.

Marsikatera se zdaj ne strinja z mano, ker ima v mislih določeno samozavestno, popolno osebo in si reče: To ne drži, stranke te izberejo. Ja, seveda te, ker takšne privlačimo.

Zakaj nas izberejo, vam zaupam v katerem od prihodnjih videov. Ja, tudi sama sem bila za marsikoga nedostopna, samozavestna, vendar nihče ni videl, da sem na znotraj ranljiva, polna blokad in dokazovanja sami sebi. No, to smo tiste, ki smo v otroštvu imele premalo ljubezni in smo prejemale več kritik kot pohval. Danes smo odrasle, čas je, da sebi in njim odpustimo ter začnemo osebnostno rasti. Če bi naši starši znali drugače, bi nam to dali.

Bolj ko boste delale na sebi, boljši odnos boste zgradile same s seboj in tudi z drugimi. Prosim, drage moje, ve ste ustvarjalke svojega življenja in nihče drug. Bolj kot boste verjele v to, kar počnete, boljše stranke boste lahko izbrale in nobena vam ne bo nižala cene.

Če pa danes ne znate reči NE, imate še veliko priložnosti za izboljšavo, da boste do tega prišle.

Vse, kar sem zapisala, govorim iz lastnih izkušenj.

Danes delim z vami svoje nasvete, da boste stranki znali reči NE in pustili odprta vrata svoji želeni stranki:

  • Povezujte se s strankami, ki živijo podobne vrednote in poslanstvo kot vi.
  • Bodite to, kar želite postati. Vaše misli ustvarjajo vaša dejanja. Razmišljajte pozitivno in se ne ukvarjate z drugimi – tako boste prej našle rešitev za svoje priložnosti.
  • Pojdite iz razuma v srce, tam boste dobile vse odgovore.
  • Ne dvomite v to, kar vam govori srce, ker srce samo vodi po poti sreče, ljubezni in uspeha. Ko spoznamo, da ni pomemben cilj, temveč pot do cilja, začnemo uživati v popotovanju.
  • Naj dela Ego za vas, ne vi za njega.
  • Dovolite si priznati, da vsega ne znate. Poiščite pomoč in prav vsak dan delajte na tem, da se počutite vesele.
  • Berite, izobražujte se in predvsem tudi uživajte. Uživajte vsak dan in si dovolite sanjati.

Albert Einstein je rekel: Domišljija je pomembnejša od znanja.

Sanjajte in vizualizirajte, kdo želite postati. Napišite si na list papirja, kdo ste in kakšne boste čez nekaj časa. Kakšne stranke imate, zakaj imate te stranke? Naredite načrt, kdaj boste delale, kdaj se boste izobraževale, kdaj boste uživale. Drugič vam razkrijem svoj načrt dela. In spomnite se: natančneje kot boste določile kriterije za izbiro stranke, več možnosti si boste pridobile, da boste dobile točno takšno stranko. Na ta svet smo prišle uživati, živeti življenje in ne samo iti skozi življenje.

Drage moje, ko bi vedele, kako si želim, da spoznate svojo strast, kajti v njej boste dobile vse odgovore.

Rada vas imam.

Tanja

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam