To je novi posel Katarine Benček

Nepremagljive smo Katarino do sedaj spremljale predvsem zaradi njenih čudovitih fotk z različnih potovanj, zdaj pa nas je prijetno presenetila še z nečim novim.

Katarino smo pred časom detaljno zaslišale o tem, kako potuje in kako je videti njeno delo influenserke, zdaj pa nas je navdušila s svojim najnovejšim poslovnim izzivom – personaliziranim nakitom.

“Že dolgo sem razmišljala, na kakšen način bi vzpodbudila ženske, da sledijo sebi in gredo za svojimi sanjami. Še ko sem imela butik z oblekami, sem se srečevala z različnimi ženskami, ki so mi pogoste rekle: “Ah ti si upaš, jaz si ne” in pa: “če bi bila mlajša, bi tudi jaz …” Pa tudi z ženskami, ki niso imele samozavesti, da bi se prišle pokazati ven iz kabine. Ogromno je bilo nekih situacij in zgodb, zato sem opazila, da cel kup žensk še vedno živi v nekih družbenih okvirjih, ki določajo, kaj morajo in kako. 

Nakit paše na vse postave

Ideja je nastajala leta, ampak Katarina nikakor ni našla načina, kako sporočilo predati naprej. Lepega dne pa ji je kliknilo. Nakit! Čisto vsaka ženska ga lahko nosi, ne glede na starost, postavo, konfekcijsko številko … Tako je nastala personalizirana linija “base”, s sporočilom: “Bodi ti, imej se rada, sanjaj, pojdi naprej in le ti lahko” – gre za močne besede, ki jih moramo slišati vsak dan. Zato je tukaj nakit, da nas opomni, če pozabimo. 

Linija “base” sporoča: “Bodi ti, imej se rada, sanjaj, pojdi naprej in le ti lahko”.

Kasneje sem dodala za popestritev še “Pear linijo”, ki ni personalizirana, ampak doda tisto piko na i celotnemu videzu. “Sama nosim verižice vsak dan, spim z njimi, se z njimi tudi tuširam, uhančke in zapestnice pa dodajam po potrebi, glede na outfit in priložnost, predvsem pa glede na počutje in koliko želim biti opažena,” nam je povedala Katarina. 

Nepremagljive sedaj pa hitro na naš Instagram profil, saj smo s Katarino pripravile obdarovanje!

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam