Kako sta se vroča zveznika iz serije Sex/Life zaljubila pred kamero

Sarah Shahi in Adam Demos sta se med snemanjem prve sezone Netflixove serije Sex/Life zaljubila tudi v resničnem življenju. 

Iskreno me to ne preseneča, saj je nadaljevanka polna vročih scen, njuna energija pa je tudi prav neverjetna. Je pa tudi zelo pogosto, da igralci ljubezen iz filmov prenesejo v resnično življenje. Če nadaljevanke še niste gledale, naj povem, da je to popolna nadaljevanka, ko imamo mame vsega dovolj in potrebujemo malce časa, da odmislimo vse obveznosti, ki nas še čakajo.

Kaj sta povedala o sodelovanju v drugi sezoni?

Saj veste, kaj pravijo: življenje posnema umetnost. Vsaj tako velja za zvezdnika serije Sex/Life, ki sta se med snemanjem prve sezone serije zaljubila. Pravzaprav je Sarah priznala, da je delo z njenim fantom “ena njenih najljubših stvari”. Adam je po njenih besedah eden njenih “najljubših partnerjev v prizorih vseh časov”. “Z njim je preprosto tako enostavno,” je povedala. “Samo pogledati ga moram in 99 odstotkov mojega dela je opravljenega namesto mene.”

Adam Demos in Sarah Shahi. Foto: Profimedia

Sarah je nadaljevala: “Zaljubila sem se v osebo v resničnem življenju in v osebo pred kamero. To je samo ustvarilo tisti dodatni košček, ki se je prelil skozi objektiv. Morda je bilo ljudem prav to tako všeč.” Adam se je z njo iskreno strinjal. “Zunaj tega, kaj čutim do nje osebno, je tako neverjetno talentirana, od nje se učim,” je izjavil. “Da lahko delam z nekom kot je ona, ja velika sreča. Poleg tega pa jo imam zelo rad.”

Njuni družini si vročih prizorov še nista pogledali

Čeprav par z veseljem deli svojo ljubezen pred kamero s svetom, se njunima družinama ne mudi, da bi si ogledali izjemno vročo serijo. “Glejte z zaprtimi očmi,” je opozorila Sarah, na kar je Adam odgovoril: “In niti ne.”Igralec je imel celo sporočilo za svojo mamo. “Takoj ko sem dobil to delo, sem rekel: ‘To je serija, ki se imenuje Seks/Life, nikoli je ne smeš gledati, mama,'” je nadaljeval. “V napovedniku sicer lahko vidijo, kaj jih čaka, a je ne smejo gledati. Kljub temu so ponosni name.”

Druga sezona serije je že na Netflixu. Foto: Profimedia

Zanimiva zasedba in več resničnosti

Par igra ob povratnikih Margaret Odette, Miku Voglu, Li Jun Li in Jonathanu Sadowskem. V nadaljevanki pa je tudi nekaj novih obrazov, kot so Dylana Brucea, Cleo Anthony, Wallis Day, Dariusa Homayouna in Craiga Bierka.

Poleg zelo seksualnih prizorov pa je Sarah v drugi sezoni obljubila tudi več resničnosti. “Ta sezona govori resnično o drugi priložnosti, o upanju in o času,” je povedala. “Iz prve sezone povzema vse teme in dodaja še nekaj bolj življenjskih stvari.” Oglejte si, kako se bo vse skupaj odvilo. Druga sezona serije je na Netflixu na ogled od 2. marca. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam