ELECTROLUX

Kakšne so prednosti pokončnega sesalnika?

Nepremagljive za vas vedno iščemo hišne pomočnike, ki vam pomagajo pri vaših hišnih opravilih. Tokrat smo izbrale pokončni sesalnik Electrolux brez vrečke, ki vas bo zagotovo očaral.

Sesalnik vam bo zelo olajšal delo, saj tehta le 2,2 kg. Zasnovanje zelo kompaktno, njegova ergonomska oblika pa bo poskrbela, da je enostaven za vodenje, tako da lahko z njim čistite od tal do stropa. Pri nizki hitrosti pa baterija zdrži kar 40 minut, kar vam dodatno olajša čiščenje, ker sesalnika med čiščenjem ni treba polniti.

Najboljša učinkovitost čiščenja

V sesanju boste uživali, saj ima pokončni sesalnik Electrolux serije 700 Shell White veliko moč sesanja in veliko hitrost motorja. To pomeni, da bo sesanje hitro in preprosto. Vaš dom pa bo brez prahu in smeti, česar si zagotovo želimo, ko čistimo.

Dolga življenjska doba baterije in kompaktna velikost

Ergonomska, kompaktna zasnova in visoka zmogljivost je vse, kar potrebujete, ko gre za sesalnik. Electrolux je poskrbel tudi za novo zasnovano baterijo, ki zagotavlja še daljši čas delovanja. To pomeni več čiščenja z enim polnjenjem, ki lahko na minimalni moči traja do 40 minut.

5-slojni filtrirni sistem

5-slojni filtrirni sistem zajame do 99,9 % mikro prašnih delcev velikosti 0,3–10 mikrometrov, kar zagotavlja, da bo vaš dom vedno optimalno čist. To pomeni, da bo vsako čiščenje optimalno in da boste imeli občutek, da je vaš dom resnično čist.

Nastavek BedProPower™UV+ 

Nastavek BedProPower™UV+ zagotavlja čistejšo in bolj higienično posteljo. Odstrani lahko droben prah in -1,0<µm velike delce, ki so po velikosti primerljivi s cvetnim prahom, bakterijami in pršicami, ter zagotavlja čistejše in bolj higienične postelje in kavče. Vsi se zavedamo pomena čistega spalnega okolja, brez pršic in bakterij.

Prepričane smo, da je tudi vas pokončni sesalnik Electrolux serije 700 Shell White navdušil. Nas je prepričal z lahko zasnovo in učinkovitostjo. Kompaktna velikost je nekaj, kar sesalnik mora imeti, saj to močno olajša čiščenje. Dolga življenjska baterija pa je nekaj, kar vam bo prihranilo precej časa, saj sesalnika med čiščenjem ne bo treba polniti. Seveda pokončni sesalnik Electrolux serije 700 Shell White zagotavlja tudi bolj kakovostno čiščenje, saj ima 5-slojni filtrirni sistem in nastavek za posteljo, ki poskrbi za bolj higienično spalno okolje.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam