Kam popoldan z otrokom? V Alejo Sky!

Poletje se počasi bliža koncu, s tem pa tudi dopusti. Spet bo tisti čas v letu, ko se vse začenja na novo … Zjutraj bomo naše malčke peljali v vrtec ali šolo, nato odhiteli v službo, pa nazaj po otroke, nadalje v trgovino po živila pa v knjižnico …

Popoldne bo čas za pripravo kosila in številne krožke, pospravljanje doma, različne opravke … Seznam obveznosti današnjih staršev, še posebej mamic, je dolg in zato pogosto tudi precej naporen, tako v organizacijskem kot tudi psihološkem smislu. Nato pa hitro nastopi popoldne, ko se otrok vrne domov, zaposlena mamica pa mora v mislih že kovati načrt za naslednjo »dogodivščino«, s katero bo otroku zapolnila in polepšala dan. A kam oditi? Kaj početi? Pogosto vprašanje, na katerega marsikdaj pač ne najdemo odgovora ali pa smo vse ideje že izčrpali in se nam zdi, da se vrtimo v začaranem krogu dolgočasja.

Čudovita zelena oaza sredi Ljubljane, ki ima vse na enem mestu.

No, zdaj imamo odgovor. Naš predlog ni zabaven le otrokom, ampak tudi mamicam. Je tako organizacijsko kot tudi sprostitveno priročen, ko so v drugi tretjini dneva že na koncu z močmi. Na ALEJI SKY, seveda. Tu vas čaka čudovita zelena oaza sredi Ljubljane, ki ima vse na enem mestu. To je za današnji hiter tempo življenje še kako pomembno – otroško igrišče, športne površine, pestra kulinarika in številne trgovine so mamicam priročne in na dosegu roke. 

Naš predlog ni zabaven le otrokom, ampak tudi mamicam. Je tako organizacijsko kot tudi sprostitveno priročen.

Ko brez težav brezplačno parkirate, se po stopnicah modernega nakupovalnega središča povzpnete na vrh stavbe, kjer vas na 6.200 kvadratnih metrih površine čaka ogromno veselja in zabave za vse generacije. Pod modrim nebom in s prekrasnim razgledom na Alpe so namreč te dni v ALEJI odprli zunanje otroško igrišče, kjer se naši najmlajši lahko prepustijo veseli in varni igri. Otrokom so na voljo številna gugalna, plezalna in druga igrala, ki bodo spodbudila njihovo raziskovalno žilico, mamice pa boste ta čas lahko v miru sedle na klopco in prelistale svojo najljubšo revijo. Lahko pa se ohladite v prijetni senci v enem od tamkajšnjih lokalov. V njih med drugim postrežejo z odlično kavo, torticami, različnimi koktejli in zdravimi smoothiji.  

Najsodobnejše večnamensko igrišče, kjer lahko otroci igrajo košarko, rokomet, nogomet ali druge igre z žogo.

Tudi če so vaši otroci že nekoliko večji, bodo na ALEJI SKY našli prostor in veselje zase. Njim je namreč namenjeno najsodobnejše večnamensko igrišče, kjer lahko igrajo košarko, rokomet, nogomet ali druge igre z žogo. Tu se lahko vam in vašim otrokom na pravi popoldanski družinski pustolovščini pridružijo tudi partnerji in očetje. Ko se boste naslednjič vprašale, kam z otrokom, da oba preživita nekaj prijetnih uric v prijetnem okolju in dejavnostih, ki vaju osrečujejo in sproščajo, je odgovor zdaj na dlani, kajne? ALEJA SKY bo v pravi naslov, kjer boste združili druženje, nakupovanje, okušanje različnih jedi in športne aktivnosti. 

Članek je oglasno sporočilo in je pripravljen v sodelovanju z Alejo.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam