Vsebino omogoča COMMA

Kolekcija oblačil, ki diši po Maroku

Letošnja poletna kolekcija znamke Comma je vroča in topla kakor maroško sonce. Nosi ime Maroccan sunlight in bo poskrbela za sonce v vaši omari in pobarvala vaš poletni slog oblačenja.

Osvežitev z barvami

Sveža poletna kolekcija Comma bo osvežila vašo garderobo z oranžnimi in rumenimi barvnimi odtenki. Pomislite na poletno sonce, ki ga obožujemo in pisane maroške začimbe, ki pobarvajo njihovo kulinariko.

Pozitivna energija je v zraku

Živahne barve in vzorci vas bodo napolnili s pozitivno energijo in tako popestrile vaš dan. Udobna oblačila pa bodo poskrbela, da boste zadihali s polnimi pljuči tudi poleti, ko so temperature nekoliko višje.

Brez bele in pastelnih barv pač ne gre

Naša najljubša barva je v vročih mesecih zagotovo bela. Comma je poskrbela za oblačila v tej barvi in navdušene boste nad topi z naramnicami, bluzami brez rokavov ali pa izberite bluzo, ki odkriva ramena ter tako zaokrožite svoj poletni slog. Nepremagljive smo navdušene tudi nad srajčnimi oblekami, ki so lahke in zračne. Seveda ne morete zgrešiti niti z daljšo obleko na naramnice, ki jo oblecite za večerno pijačo v mestu.  

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam