Našle smo te štiri kakovostne, lepe in poceni kuhinje

Nepremagljive smo vam obljubile, da bomo za vas preko spleta našle 4 kuhinje, ki ne bodo pretrgale vaše denarnice.

Seveda smo se potrudile in pri tem upoštevale tudi 10 nasvetov, kako izbrati popolno kuhinjo na spletu

4 kuhinje, ki ne pretrgajo denarnice, se mogoče sliši malce preveč optimistično, a ni tako. Na Opremisidom smo si dale duška in praktično preobrnile njihovo spletno stran. Res smo našle 4 popolne kuhinje, ki so kakovostne, po ugodni ceni in seveda zelo lepe in modne. Vemo, da mora biti kuhinja uporabna in kakovostna, a nič ni narobe, če je zraven videti modno. Ne pozabite, da je kuhinja po navadi center dogajanja, saj vsakdo, ki vstopi v vaš dom, vidi. Seveda pa Nepremagljive vemo iz izkušenj, da je tudi kuhati lažje v lepi kuhinji.

Navadno najprej opremljamo kuhinjo in je zelo dobro, da se držimo finančnega načrta, saj če že tukaj presežemo načrtovani znesek, hitro pridemo do tega, da nam zmanjka denarja za kaj drugega. Tudi nakup kuhinje je treba prej dobro načrtovati. 

Vprašajte se, kaj potrebujete, kakšne so vaše navade in seveda zelo pomembno je tudi, kje bo ta kuhinja. Jela kuhinje so odlične za nakup vaše prve kuhinje. Nakup je prvič vedno malo težji, saj ne vemo čisto, kaj točno želimo in potrebujemo, nimamo pa niti občutka, kaj vse se v kuhinji dogaja. Pri prvem nakupu kuhinje zaupajte dobremu trgovcu, kajti zelo vam lahko pomaga. Ko boste enkrat prebili led, nakup kuhinje ne bo več problem.

Poceni kuhinje so tiste, ki pridejo najbolj v poštev, če kupujete kuhinjo za na vikend. Vikend na morju pomeni, da se večina stvari dogaja zunaj, zato so poceni kuhinje odlična rešitev. V hribih pa je večinoma tako, da smo spet ves dan zunaj, potem pa zvečer na hitro nekaj pripravimo. Tudi to je razlog, da so Jela kuhinje, pravi izbor. Odlična cena pa ne pomeni, da boste prikrajšani pri kakovosti ali videzu, saj gre za odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Katere 4 poceni in lepe kuhinje smo izbrale?  

Blok kuhinje Lira

Kuhinja Lira je na voljo v dveh barvnih različicah. Ena je svetlejša, kjer prevladuje bela barva, druga pa je temnejša, tako da bo ena zagotovo prava. Nas so navdušile čiste linije in kakovost. Priznamo tudi, da nam je všeč, da so ročaji v ceni, bi bile presenečene, kako hitro ročaji dvignejo ceno kuhinje.

Blok kuhinja Lira

Noro všeč nam je tudi, da lahko barvo delovne površine izberemo, na voljo je kar 10 barv in tako boste zagotovo našle popolno različico za vaš dom. Vsa vrata in predali imajo mehko zapiranje, vodila in okovje pa so priznanega proizvajalca Hettich. V ceno je vključen leseni del kuhinje. 

Blok kuhinje Highline

Me smo izbrale kuhinjo Highline v beli barvi, ki ima sijaj, lahko pa izberete tudi svetlo sivo s sijajem ali onyx s sijajem. Nam je všeč bela, ker ima sodoben videz in čiste linije.

Tudi te kuhinje imajo mehko zapiranje, vodila in okovje pa so priznanega proizvajalca Hettich. Na voljo imate kar 8 barv delovnih plošč, me bi izbrale barvo sivi marmor. Takšna kuhinja je poleg kakovosti, zelo šik in jo lahko kombinirate z vsakim domom.

Kuhinje Tara

Nepremagljive smo bile navdušene nad grafit sivo barvo, kajti kuhinja deluje malce drugačna in ne vidimo pogosto kuhinje v sivi barvi, na voljo je še v beli barvi. Kuhinje Tara združujejo moderni in rustikalni stil. Fronte iz MDF so profilirane in lakirane z najnovejšo tehnologijo UV mat lakiranja na vodni osnovi.

Ta tehnologija lakiranja omogoča štirikrat boljšo odpornost proti fizičnim udarcem in obrabo kot standardni lak. Tudi tukaj je okovje znanega proizvajalca Hettich. Vsi predali in vrata imajo mehanizem mehkega zapiranja. Visoka kakovost izdelave pa dodaja kuhinji luksuzni videz, ki nam je zelo všeč.

Blok kuhinje Riva

Ste še vedno mnenja, da poceni kuhinje niso kakovostne ali lepe? Zagotovo smo vas že prepričale, če vas slučajno še nismo, tukaj je blok kuhinja Riva v bež barvi s sijajem, ki se nam zdi popolna za vsak vikend. Lahko jo izberete tudi v beli s sijajem, a tale nas je očarala.

Blok kuhinja Riva

Tudi tukaj imate na voljo 10 barv za delovno površino in tukaj bi me izbrale mozaik. To bi bila popolna kuhinja za na morje ali v hribe. Seveda je tudi tukaj kakovost tista, ki bo poskrbela, da vam bo kuhinja dolgo in dobro služila. 

Naj vam izdamo še nekaj, kar smo se Nepremagljive že naučile. Kuhinje, ki imajo sijaj, se enostavneje čistijo pa tudi prstni odtisi vaših najmlajših družinskih članov, se ne prilepijo takoj na omarico vaše nove kuhinje. Vse, kar smo vam povedale pa tudi same, lahko preverite na Opremisidom.com.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam