Letošnji december praznujte z našo Rebeko Dremelj

Doživite šov, ki ga v Sloveniji ni delal še nihče. Rebeka Dremelj spet premika meje in pripravlja veliki božični šov, kar smo do sedaj lahko opazovali le pri tujih zvezdnikih.

Če se želite družiti z Rebeko in doživeti čarovnijo praznikov, si rezervirajte sredo, 30. 11. 2022, ob 19.00, ki je že praktično razprodana, zato sta zunaj še dva nova termina, in sicer v torek, 13. 12. 2022, ob 19.00 ali torek, 20. 12. 20022, ob 19.00, v šov-restavraciji Nebo v Ljubljani.

Prepustite se Rebeki in njenemu velikemu božičnemu šovu

Ni skrivnost, da Rebeka Dremelj obožuje božič. Pa ne le na božič, tudi novo leto, Miklavža in vse druge izgovore za obdarovanje, druženje ob glasbi, plesu, hrani, pijači in sladkih pregrehah z vonjem omamnega cimeta. Rebeka obožuje tudi prijetno praznično vzdušje in druženje, sploh, če je v zraku še nekaj pravljičnega. Rebekin veliki božični šov ne bo le tematski koncert, ampak nepozabno doživetje za vsa čutila ter čudovit vstop v praznični konec leta. 

Naj se praznično vzdušje začne

Letos se bo praznično vzdušje začelo že malce prej. Rebeka pa vas bo s spremljevalno skupino popeljala čez vsem znane domače in tuje božične napeve, plesalke bodo poskrbele, da nihče ne bo ostal ravnodušen, vse skupaj pa bo dopolnilo praznično vzdušje ter mali scenski in programski detajli, ob katerih boste ponovno prebudili otroka v sebi, ki je poln prazničnih pričakovanj. Poskrbljeno bo tudi za kulinarično razvajanje, ki bo vrhunsko dopolnilo dogajanje na odru.

Za praznike vedno nekaj lepega

Predlani je izšla njena otroška knjiga Božiček obstaja, ki nosi prav posebno sporočilo. Lani sta s Sebastianom posnela pesem, Ko primeš me za roke, obiskala Božička, škrate in Rudolfa na Laponskem ter gostila nepozabno zimsko vrtno čajanko. Letos pa gre Rebeka še korak naprej. Lahko bi ji rekli kar božična kraljica, saj bo poskrbela za vse ljubitelje veselega decembra in čarobnosti tega veselega obdobja v letu. Razveselila nas bo s pevsko-plesnim šovom, kakršnega si boste zapomnili.

Nepozaben vstop v praznične dni

Pridružite se Rebeki, njeni spremljevalni skupini, tudi kakšnemu gostu presenečenja v šov-restavraciji Nebo. Čakajo vas znani praznični napevi, vrhunska kulinarika, drobne božične skrivnosti, ingverjevi piškotki, kuhano vino, škratki, Božičkove pomočnice, praznična glasba in ples. Skratka vse, kar potrebujete, da vstopite v praznične dni.

Pripravite se na praznični december, ki ga vsi že komaj čakamo. Čas je, da spet doživimo tisti pravi veseli december, ki smo ga toliko časa čakali. Veselje in pravljičnost se torej začneta v sredo, 30. 11. 2022, ob 19.00, v torek, 13. 12. 2022, ob 19.00 in v torek, 20. 12. 20022, ob 19.00, v šov-restavraciji Nebo v Ljubljani.

Hitro po svojo pravljično vstopnico

Letošnji december praznujte z Rebeko Dremelj in uživajte v čaru praznikov, ki jih imamo vsi tako neizmerno radi. Svoje mesto si zagotovite na spodnji povezavi in ne čakajte predolgo, saj je število mest omejeno. Se vidimo na Rebekinem božičnem spektaklu, kjer bomo v pravljičnem svetu uživali v vonju cimeta in praznični glasbi.

VSTOPNICE:

ENTRIO.si (fizično na OMV + Trafike 3Dva):

www.entrio.si/event/rebekin-veliki-bozicni-sov-30112022-12549

INFO & REZERVACIJE MIZ:

051 368 736

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam