Kako je Adele uspelo shujšati 20 kilogramov?

Adele je med rojstvom sina leta 2012 in vrnitvijo na sceno leta 2015 izgubila več kot 20 kilogramov. Pevka, njen dietetik in trener so razkrili, kako ji je to uspelo.

Adeline spremembe v prehrani

Ključni element njenega hujšanja so bile spremembe njenih prehranjevalnih navad. Za revijo Rolling Stone je povedala, da je zmanjšala uživanje alkohola. Adele je zmanjšala uživanje alkohola na približno eno alkoholno pijačo na teden. Zmanjšala je tudi uživanje sladkorja, zmanjšala je količino sladkorja, vendar ni izločila vseh ogljikovih hidratov. Natančneje je Adele povedala, da je zmanjšala pitje čaja s sladkorjem. Priznala je tudi, da ima “cheat day”. Vsi ti nasveti za prehrano lahko pomagajo pri hujšanju.

Adele nekoč …

Kaj je jedla Adele?

Kot zaposlena pevka in mati je bila Adele redna stranka storitev dostave obrokov. Naročala je zlasti velike količine sadja in zelenjave, kompleksne ogljikove hidrate in puste beljakovine. Slavna pevka je iz svojih obrokov in življenja odstranila predelano hrano.

Kaj je dieta sirtfood?

Adele naj bi se držala diete po imenu The Sirtfood Diet, ki jo je priporočil njen trener. Osnovna načela lahko najdete v istoimenski knjigi o dieti, le ta pa se osredotoča na živila z visoko vsebnostjo sirtuina in vključuje več posebnih zelenih sokov. Sirtuini so družina signalnih beljakovin, ki sodelujejo pri uravnavanju presnove. Kemijsko gledano so razred proteinov, ki imajo mono-ADP-riboziltransferazno ali deacilazno aktivnost. Njen trener naj bi vse svoje stranke vključil v to dieto. Vendar Adele ni potrdila uporabe te posebne diete.

Je Adele spremenila tudi življenjski slog? 

Poleg sprememb v prehrani je Adele prenehala tudi kaditi, kar spodbuja splošno zdravje. Adele je za Vogue povedala, da se je želela znebiti kilogramov zato, ker je iskala vzdržljivost pred prihajajočo turnejo.

Adele je shujšala s kombinacijo prehrane in vadbe.

Kaj pa njena vadba?

Adele še vedno pogosto obiskuje telovadnico, čeprav v tem ne uživa. Priznala je, da je opazila pozornost, ki je je bil deležen Chris Pratt, ko se je spravil v formo. Njen trener je tisti, ki načrtuje treninge, temeljijo na utežeh in krožni vadbi

Preizkusite njene nasvete tudi same, saj se je Adele sčasoma zelo spremenila. Njena izguba telesne teže poudarja prednosti združevanja prehrane in vadbe. Poskusite nekaj njenih skrivnosti vključiti v svoj življenjski slog in preverite, kako boste videti in kako se boste počutili!

Foto: Profimedia

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam