Lili Sorum: Numerološka napoved za Leto 2023

Leto resnice, duhovne rasti, kolektivne zavesti in učenja. Ne prvič in ne zadnjič, bomo razočarani in presenečeni. 

Morda pa znova, po dolgem času, pripravljeni na ta pravo spremembo. Ta se vedno začne z resnico! Vedno se lahko pritožujemo in kritiziramo ali pa smo konstruktivni in začnemo iskati nove poti.

Leto 2023 prinaša val drugačne energije

Čustvena intenzivnost se umirja in razum se prebuja. Največ dogajanja bo znotraj nas, ne več vse naokoli. Naša podzavest pa nam jo bo seveda tudi zagodla. Na trenutke se bo zdelo, da smo obdani s tišino svojih misli, ki pa bodo vse prej kot urejene.

Kolektivna zavest se spreminja

Stopamo v leto, ki bo podobno času odprave sužnjelastništva. Tega seveda niso storili sužnjelastniki (oziroma le redki) kar sami od sebe, saj ni bilo »profitabilno«. Kolektivno smo del energije, ki se trga na dva pola že nekaj let. Za nekoga je to odločitev o cepljenju, za nekoga politična pripadnost, za nekoga spolna usmerjenost, versko prepričanje itd. Zdi se, da smo postali definicija, namesto da bi bili preprosto človeško bitje s pravico dosvojega mnenja in odločitve.

Dvignite svojo vibracijo in dvignili boste vibracijo sveta

Spremenite lahko le sebe, zato zavihajmo rokave. Svojo resnico lahko odkrivate le vi in nihče drug. Raziskujte svoje globine, prepričanja in miselne mehanizme. Raziskujte svoje lastne zapise. Dobro vemo, da se rodimo kot nepopisan list papirja. Veliko govorimo o tem, kako na nas vplivajo, straši, družba, okvirji. Kako pa vi vplivate nase? Bodite, kdor ste, da bi vas vam podobni lahko našli. Dokler svoje bistvo in esenco skrivamo, živimo v okvirjih, ki so nam bili
določeni, čeprav nas dušijo in zatirajo, ne moremo pričakovati, da bomo imeli kaj veliko kakovostnih odnosov, saj nam osebe, s katerimi se povezujemo, energijsko ne ustrezajo. Bodite kot svetilnik. Svetite sebe! Le tako vas bodo lahko vam podobni zaznali in se vam približali. Vam drugačni vas bodo kritizirali v vsakem primeru.

Čas za drugačno duhovnost

Stopamo v čas resnice, ki se ne trudi dokazati, kateri bog je pravi, kot se je to dogajalo v zgodovini. Zdaj je čas, da zasije preprosto resnica, delo na sebi, ki dviguje našo vibracijo. Edino merilo, po katerem se ravnajte,naj bo samozavedanje in pa trud, da ste danes boljša oseba, kot ste bili včeraj. In kadar ravnate slabše, kot veste, da bi lahko, se objemite. Jutri je nov dan. Bodite jutri boljša oseba, kot ste bili danes.

Kaj čaka Slovenijo?

Slovenija stopa v numerološko leto 2, ki prinaša zanimiva in nepričakovana povezovanja. Presenečeni bomo kdo vse bo našel skupno pot ter na kakšen način. Več časa pa bomo imeli tudi za odkrit pogovor. Tudi nas čakajo škandali in razkrite skrivnosti, zaradi katerih nas bo bolelo srce. A sprememba smo lahko le mi. Je že čas za spremembo sistema? 

Smo dovolj močni?

Napoved je z Ljubeznijo za vas napisala LiLi SoRuM,avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam