Luksuz in feng šuj na 25.000 kvadratnih metrih

Čeprav je v Istri veliko čudovitih vil, ena s svojo podobo in konceptom še posebno izstopa. V slikoviti vasi Filipana v kraju Marčane stoji Villa Arkaim, in sicer v spektakularnem parku na več kot 23.000 kvadratnih metrih.

Tu se bohotijo številne raznobarvne dišeče rastline, okusno sadje in oljke, dih pa jemlje tudi kamnita skulptura Arkaima, po katerem je objekt dobil ime – pomeni arheološko destinacijo na južnem Uralu, ki v Rusiji velja za poseben prostor moči, kraj, ki je pripadal novi civilizaciji duhovnosti. In tak duh je prisoten tudi v vili.

Njena posebnost ni zgolj luksuz, ki pritegne še tako zahtevno oko, ampak dejstvo, da je urejena po načelih feng šuja. Ker jo odlikuje starodavna kitajska umetnost aranžiranja prostora in življenja v harmoniji z okoljem, v njej tudi sami dobimo več pozitivne energije. Lastnica vile se je povezala s priznanim puljskim arhitektom in investitorjem Deanom Peteho in v treh letih obnove je Villa Arkaim zažarela v vsem svojem sijaju. Postala je najljubši kraj za tiste dopustnike, ki si želijo doživeti popoln počitniški odklop. Pogosto jo najamejo za poslovne dogodke, fotografiranja, v njej potekajo praznovanja, kot so zaroke, poroke ali slikarske razstave. 

Njena notranjost se razteza na 335 kvadratnih metrih površine. Sobe so klimatizirane, opremljene s pametnimi televizorji, v kuhinji so nam na voljo vse potrebne naprave. Luksuzna kopalnica, razkošna dnevna soba, letna kuhinja, kamin, terase in ogrevan zasebni bazen s slano vodo … Okoli njih so nameščeni udobni ležalniki, kjer lahko počivate v senci ali uživate na soncu. Dostopi so urejeni tudi za invalide, dobrodošli pa so tudi naši hišni ljubljenčki. Izbrana je vsaka še tako majhna podrobnost, ki omogoča edinstveno izkušnjo. 

Z namiznim tenisom, pikadom in trampolinom je poskrbljeno za tiste, ki so željni aktivnosti. V bližini je veliko pohodnih in kolesarskih poti, pa tudi čudovitih divjih plaž. Ko si boste tako naslednjič zaželeli edinstvene izkušnje, ki bo združevala tako feng šuj kot luksuz, z oddiha pa si boste želeli priti spočiti in polni energije, ste torej dobrodošli v Villi Arkaim. 

Vabljeni na ogled te zares čudovite vile.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam