Vsebino omogoča ALEJA

Magični darilni bon, ki je odlična ideja za darilo

Nepremagljive smo vedno vesele idej za pozorna in uporabna darila. V veselje nam je obdariti najbližje in jim polepšati dan.

V zadnjem času nas je najbolj navdušil magični darilni bon Desetak s prenovljeno vizualno podobo. Ob okroglem 10. rojstnem dnevu so prilagodili tudi njegovo velikost, tako da vas bo brez težav spremljal v denarnici in počakal na svoj trenutek. Je nova nakupovalna valuta po vsej Sloveniji, unovčite pa ga lahko v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih lokalih v 5 najboljših nakupovalnih središčih Slovenije.

Me se vedno znova vračamo v najboljše novo nakupovalno središče na svetu ALEJO, ki na enem mestu združuje tako širok izbor nakupovalnih dejavnosti kot tudi možnosti za kakovostno preživljanje prostega časa. Je trendsetter, ki nas ob vsakem obisku navduši nad novo modno kombinacijo ali pa svežim kulinaričnim okusom, ki razveseli brbončice. Za darilo pa lahko obdarovanka sama izbere, kaj ji v danem trenutku pride prav. V ALEJI najdete vse od modnih oblačil in dodatkov, do obutve, tehnike ali kulinaričnih dobrot in še več. Desetak lahko dobite na info točki nakupovalnega središča, me pa ga še raje naročimo kar preko spleta. Doživite čarobnost Desetaka tudi vi. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam