Mesec november je v znamenju številke številke, ki 11 simbolizira intuicijo

November je čas pod vplivom števila 11, ki ga povezujemo z intuicijo, duhovnimi sporočili in uvidi, zato nekaj nasvetov.

Vsak izmed nas je sposoben notranjih uvidov. Ne potrebujemo ciganke s kroglo ali skrajno eksotičnih obredov. Tako radi prepuščamo vprašanja drugim. No, prepuščamo jim iskanje odgovorov, vprašanja že zastavimo sami. 😉

Numerologija priporoča: ŠTEVILO 11:

Mojstrsko število 11 simbolizira intuicijo, duhovna sporočila in modrost. Zato bodimo pozorni na 11/11 portal ter vsak dan na uro 11:11 minut. Tudi vsak 11. v mesecu nas podpira v razvijanju naše intuicije. Obdajte se z enajstimi kristali kamene strele, lotusovega cveta in s tistimi simboli, ki vas podpirajo.

 Strah ali intuicija? Domišljija ali intuicija?

Pomembno je, da se naučimo ločevati strah/domišljijo in intuicijo. Vemo, da prava intuicija, torej notranji občutek, šesti čut ali kakorkoli bomo že poimenovali ta uvid, ki nas prešine v hipu, nosi informacijo brez čustvene obarvanosti. Pravzaprav bi jo lahko poimenovali kar ‘prenos podatkov’. Kadar začutimo nekaj, kar nas (kasneje) razžalosti, ujezi itd., je v danem trenutku v nas mir in slika ali misel – torej INFORMACIJA je jasna in razumljiva. Vse ostalo ni intuicija.

V pomoč: PIŠITE

Vzemite list papirja, ki naj ne bo okrašen. V mojih delavnicah delamo preizkus. Na list papirja, na katerem je slika jate ptic, ki letijo proti nebu, so običajno zapisani lepši odgovori kot na listu, kjer ptiči letijo proti tlom. Seveda vsi vemo, da smo dovzetni za sugestijo. Poskrbimo, da preden začnemo pisati ali se povezovati s svojim višjim jazom, odstranimo vse moteče elemente.

Jo krepimo ali sabotiramo?

Določena hrana vemo, da niža našo vibracijo. Ko želimo okrepiti svojo intuicijo, se izogibajmo uživanju mesa, mlečnih izdelkov, kave, čokolade, alkohola, drog … Pijmo več vode, sprehajajmo se v naravi, objemimo drevo, namočimo roke v potok.

Naučimo se umiriti dvom ter tudi iskanje potrditev zaradi velike želje po nečem. Intuicija je vedno mirna. Veste, zakaj drage moje dame? Ker globoko v sebi prav vsaka izmed vas ve, da je NEPREMAGLJIVA!

Z Ljubeznijo za vas napisala LiLi SoRuM,

avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam