Na obisku pri Boštjanu Romihu

Tokrat smo se Nepremagljive povabile na obisk k Boštjanu Romihu. Vau! Kakšna hiška. In kakšen vrt. In kakšen prijazen gostitelj. In kakšna fejst žena.

In kaj nam je vse novega nam zaupal Boštjan. Vas zanima, kako srečen človek je? Kakšen kruh je zamesil ravno tisto dopoldne? Ja. On. Peče kruh. Pa ne samo to, je tudi vrtnar, romantik, ‘penzič na instagramu’, ljubitelj mačk, gobar, kolesar … Kar poglejte!

P.S.  Tale p.s. preberite potem ko ste si ogledale posnetek! Torej, z Rebeko, ki je vse skupaj pridno posnela ( saj veste, naš multipraktik) sva se poslovili,  da ne bi bil video predolg. Potem pa šli seveda nazaj na tisto kavico in narezek, ki ga je tako lepo pripravil, da ne boste mislili, da je skuhal kavo za nas ‘kar tako’. Seveda se je Rebeki mudilo … Ampak Boštjan in Lara sta tako super sogovornika, da se je ta ‘mudilo’ razpotegnil vse do večera. 

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržne
Pogoji poslovanja - Piškotki

RAAWCEPTI ZA VSE ZAPOSLENE NEPREMAGLJIVE

Pripravi zvečer in pojej naslednji dan!

5 enostavnih, zdravih, brezmesnih in slastnih obrokov! Knjižico, ki vam bo olajšala skrb, kaj pripraviti za zajtrk, kosilo ali pa večerjo, sta samo za vas pripravili nepremagljivi Anja in Renata! 

Naročite se na naše novice in prejemali boste ekskluzivne vsebine, ki jih za vas vsak teden pripravljamo nepremagljive. Knjižico prejmete v petek na vaš email.