Na obisku pri Boštjanu Romihu

Tokrat smo se Nepremagljive povabile na obisk k Boštjanu Romihu. Vau! Kakšna hiška. In kakšen vrt. In kakšen prijazen gostitelj. In kakšna fejst žena.

In kaj nam je vse novega nam zaupal Boštjan. Vas zanima, kako srečen človek je? Kakšen kruh je zamesil ravno tisto dopoldne? Ja. On. Peče kruh. Pa ne samo to, je tudi vrtnar, romantik, ‘penzič na instagramu’, ljubitelj mačk, gobar, kolesar … Kar poglejte!

P.S.  Tale p.s. preberite potem ko ste si ogledale posnetek! Torej, z Rebeko, ki je vse skupaj pridno posnela ( saj veste, naš multipraktik) sva se poslovili,  da ne bi bil video predolg. Potem pa šli seveda nazaj na tisto kavico in narezek, ki ga je tako lepo pripravil, da ne boste mislili, da je skuhal kavo za nas ‘kar tako’. Seveda se je Rebeki mudilo … Ampak Boštjan in Lara sta tako super sogovornika, da se je ta ‘mudilo’ razpotegnil vse do večera. 

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

Tega ne smeš zamuditi!

Draga nepremagljiva, eno leto sem čakala na to razkritje! Kmalu ga bom ekskluzivno delila z vami! 

ŽELIŠ BITI PRVA IN IZKORISTITI TO PREDNOST? Prijavi se na novice in ta petek pričakuj moje pismo ❤️

Tvoja Rebeka