Na obisku pri Tanji Skaza

V Velenju stoji čudovita hiška, ki so jo blagoslovili trije kralji in v njej vlada vedno dobra energija. Ptička na nabiralniku pa skrbi, da je vsak, ki prestopi njihov prag, dobre volje.

V njej s svojima sinovoma in možem Igorjem živi podjetnica, nagrajena z mnogimi priznanji in osvojenimi številnimi prestižnimi naslovi, pisateljica in  motivatorka Tanja Skaza. Res je. Ko prestopiš prag, si dobre volje tudi ti. V hiški vlada lepa, sproščena energija, ampak najverjetneje je to zaradi  prisrčne gostiteljice, ki nas je popeljala po svojem kraljestvu, kjer na vsakem koraku lahko prebereš kakšno pozitivno afirmacijo, tudi na ogledalih, ki jih v stanovanju ni malo, ne moreš prezreti lepih misli, ki te spomnijo, da je vsak lahko zmagovalec, da zmoremo, da naj verjamemo vase, smo srečni, hvaležni … 

V krasni hiški, da o čudovitem vrtnem raju ne govorimo, je na vsakem vogalu veliko angelov, kristalov, rož, knjig … Veliiiiko lepega.

Vabljeni, da tudi vi pokukate v Tanjin raj. 

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

Draga nepremagljivaDiffero

Naš čudoviti Differo parfum te že čaka v naši spletni trgovini! Vabljena na dišeče druženje.

FIT IZZIV

Nepremagljive, ste pripravljene na nov FIT IZZIV? Naša nepremagljiva Andreja je s svojo osebno trenerko Karmen ponovno pripravila vaje za celo telo. 

Tokrat lepo vabljene na marčevski FIT IZZIV. V petek vas bo čakal v vaših elektronskih nabiralnikih.