Naj poletje zadiši po nepremagljivi meglici!

Juhuhu! Tudi naš parfum Differo by Nepremagljiva je dobil poletno različico, manj koncentrirano in lažjo, a zato nič manj dišečo parfumsko meglico.

Vsi si radi privoščimo dišave doma, v pisarni, resnično cenimo prijeten vonj v okolju in seveda tudi na sebi. Vsi namreč obožujemo parfume, še posebno ženske. A ker nas poletje že samo po sebi ovija v dišave morja, soli in sonca, se v tem času pogosto odločimo za bolj sveže in lahkotne vonjave. Tako kot poleti zamenjamo vroča oblačila in težka ličila z bolj lahkotnimi, se odločimo tudi za bolj svež parfum. Še pogostejša izbira pa je meglica za telo, ki jo imamo zdaj tudi nepremagljive!

Parfumska meglica Differo by Nepremagljiva.

Slednje so pri ženskah še pogosteje v uporabi v poletnem času, saj se njihovi vonji skladajo s poletnimi, niso vsiljive in skrbijo za prijetno svežino.

Meglico za telo uporabimo, če želimo lepo dišati, a nočemo premočnega vonja. Samo nekaj si jo poškropimo na zapestja in jih podrgnemo skupaj. Lahko jo razpršite tudi po vratu. Popolna izbira je, če ste občutljivi za močne vonjave ali vas po težkih parfumih boli glava. Naš predlog je, da meglico Differo by Nepremagljiva uporabite po prhanju. Popršite si jo tudi po laseh, naj vas spremlja v torbi za šport, torbi za na plažo, hkrati pa je popoln izdelek za takrat, ko želite samo malce osvežiti vonj svojega parfuma Differo by Nepremagljiva. 

Tako kot parfum tudi meglica v svoji dišavni kompoziciji vsebuje najbolj kakovostne sestavine, ki predstavljajo in se združujejo v edinstveno žensko odišavljeno recepturo. Differo vas bo na začetku očaral z vonjem po mandarinah in posebno mističnim vonjem ingverja. Rezultat je tisti omamni ‘vau učinek’, ki ga obožujemo ženske, opazijo oz. v tem primeru zavonjajo pa ga tudi moški.

Druženje z dišavami parfuma Differo se bo tako nadaljevalo z vonjem po topli vanilji in neustavljivim jasminom, ki nobene izmed vas ne bo pustil ravnodušne. Prav jasmin namreč velja za najbolj seksi esenco dišavnega sveta, ki že stoletja simbolizira čistost, medtem ko toplina in čustvena kombinacija ustvarjata vtis nepremagljivosti. Z baznimi notamipopolne usklajenosti sandalovine s prestižnim kašmirjem in dodatkom jantarja se zaključuje vaša pustolovščina s parfumsko meglicoDiffero.

In še nekaj trikov z meglico … Na enak način jo lahko popršite po posteljnini, da boste v spanec resnično zajadrali med oblaki. Kaj pa storiti, da osvežite garderobo in predale? Tam poškropite svoja oblačila, ki vas bodo do naslednjič, ko jih boste oblekli, pričakala ravno prav nežno odišavljena.

Izjemno obstojna je na koži, polna toplih in prijetnih tonov ter skrbno izbranih sestavin. Meglica Differo by Nepremagljiva.si z vonjem, ki so ga Rebeka Dremelj in nepremagljive sestavile samo za vas, vse sporoča z eno samo besedo – Nepremagljiva.si!

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam