VENERA SHOP

Najbolj trendi erotični pripomočki ta hip

V zadnjem času se je tudi na področju spolnosti pojavilo ogromno novih trendov.

Ker nekateri postajajo vse bolj priljubljeni, so vodilna podjetja ustvarila že kar nekaj erotičnih pripomočkov, ki tem trendom sledijo. Tako imamo steklene erotične pripomočke, pripomočke, ki jih lahko hladimo ali segrevamo, pripomočke, ki se jih upravljava preko aplikacije, na daljavo in še mnogo več. Danes vam predstavljamo nekaj tistih, za katere boste nedvomno našli prostor tudi vi. Ste dovolj drzni, da jih preizkusite?

STEKLENI PENIS ICICLES No. 7

Kdo bi si mislil, da bo steklo našlo prostor tudi v erotični industriji. Pa ga vendarle je, in ne samo to, ljudje ga obožujejo. Stekleni penis je narejen iz kakovostnega, prozornega stekla. Dopolnjujejo ga pike, ki poskrbijo za dodatno stimulacijo. Prednost materiala je ta, da ga lahko segrejete v topli vodi ali ohladite v hladilniku, in s tem poskrbite za intenzivnejše občutke in stimulacijo. Je brez vonja, hipoalergen, čisti pa se lahko tudi v pomivalnem stroju. 

MATERIAL: steklo

CENA: 37,95 €

BLAGOVNA ZNAMKA: ICICLES

Izdelek si lahko pogledate tukaj: https://www.venera-shop.com/stekleni-penis-icicles-no-7 

STIMULATOR SVAKOM EMMA NEO

Naslednji pripomoček je kot nalašč za vse, ki ste v zvezi na daljavo, ali pa ste iz različnih razlogov pogosto odsotni. Masažna ročka je kraljica erotičnih pripomočkov, toliko bolj pride pa do izraza, če jo lahko upravljate na daljavo. Emma Neo namreč ponuja upravljane preko aplikacije, kjer se njene vibracije lahko prilagajajo zvoku, glasbi, sami lahko izbirate njihovo intenzivnost in način vibriranja, lahko se celo povežete z drugimi, skratka nudi res ogromno različnih funkcij. Krasijo pa ga tudi odstranljiva stimulativna ušeska, za stimulacijo klitorisa ali drugih zunanjih erogenih con. Primerna je tako za ženske kot tudi za moške ali pare. 

MATERIAL: ABS+PC, kovina

CENA: 135,95 €

BLAGOVNA ZNAMKA: SVAKOM

Izdelek si lahko pogledate tukaj: https://www.venera-shop.com/stimulator-svakom-emma-neo 

STRAP ON SMILE SWITCH

Ker se pojavlja vedno več istospolnih partnerjev, opažamo tudi vse večje povpraševanje po strap onih, ki pa sicer ne veljajo zgolj za istospolne partnerje. Strap on Smile Switch je komplet pasu oz. hlačk in rahlo ukrivljenega penisa. Hlačke imajo odprtino, v kateri zlahka namestite penis, ali ga po želji odstranite in uporabljate individualno, saj ima prisesalno nogico. 

MATERIAL: silikon

CENA: 39,95 €

BLAGOVNA ZNAMKA: SMILE

Izdelek si lahko pogledate tukaj: https://www.venera-shop.com/strap-on-smile-switch 

MASAŽNO OLJE SENSE ECSTATIC 75 ml

Predigra je zelo pomemben del vsakega spolnega odnosa. Je najbolj čuten in nežen del odnosa na splošno in prav je, da se tega zavedamo. Vse večji pomen dobivata čutnost in dotik, ki pa z masažnim oljem dobita popolnoma nov pomen. Z dotiki se naš odnos poglablja in povezanost postaja intenzivnejša. Tudi, kadar v odnosu »škripa«, je masaža eden izmed načinov, da se odnos ponovno prebudi. 

Masažno olje z vonjem jasmina in ylang ylanga. Med drugim vsebuje tudi avokadovo olje, ki hrani kožo in olje geranije, ki poskrbi za zunanjo in globinsko nego kože. Izdelek je 100 % veganski.

CENA: 12,95 €

BLAGOVNA ZNAMKA: SWEDE

Izdelek si lahko pogledate tukaj: https://www.venera-shop.com/masazno-olje-senze-ecstatic-75-ml 

ŠPANSKA MUHA SPANISH FLY EXTREME WOMEN

Španska muha je naravni afrodiziak, ki dvigne raven seksualnega doživetja. Sestavine so naravnega izvora. Španska muha je najbolje poznana kot nekakšno poživilo za aktivnejše spolno življenje oziroma za dvig libida oz. spolne želje. Njena tekočina deluje neposredno na spolne organe in krepi spolno slo. Nima vonja in okusa, zato je primerna za zaužitje v pijači. 

CENA: 16,95 €

BLAGOVNA ZNAMKA: ERO

Izdelek si lahko pogledate na https://www.venera-shop.com/kapljice-ero-extreme-women 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam