VENERA SHOP

Najboljši spolni položaji za vaše horoskopsko znamenje

Horoskop vam lahko pomaga, da se v spalnici povežete na edinstvene načine.

Če želite s partnerjem vzpostaviti globljo vez, boste morda želeli v spalnici poskusiti kaj drugega, zato poiščite najboljše spolne položaje za svoje horoskopsko znamenje. Morda ste prebrali vse napotke in poznate položaje v Kamasutri, vendar je za iskanje bolj čustvene povezave s partnerjem včasih potrebno več božanskega posredovanja. Mnogi med nami vsak teden beremo horoskope, zato lahko rečemo, da nas precej skrbi, kaj imajo zvezde povedati o našem ljubezenskem življenju, in kakšna bi lahko bila naša prihodnost. Zato je smiselno, da se obrnemo na astrologijo, tudi ko gre za spolne položaje.

Najboljši spolni položaji za vaše horoskopsko znamenje

Vodna znamenja naj se odločijo za pasji slog

Rak, škorpijon in ribe so vodna znamenja, ki veljajo za najbolj čustvena znamenja. Najboljši spolni položaji za vaše horoskopsko znamenje so gibi v pasjem slogu. Vodna znamenja se osredotočajo na čustveno povezanost. Všeč jim je vse, zaradi česar se počutijo bolj skupaj, bolj povezani in radi imajo občutek, da se s partnerjem borijo proti svetu. Ko gre za seks, se bodo torej zavzemali za to, da se čim bolj poglobijo.

Ta globoka čustvena povezanost se kaže tudi v položajih, ki omogočajo fizično globljo penetracijo. Kateri koli položaj je zelo globok, na primer gugalni stol ali pasji slog ali celo različica pasjega sloga, kot je seks položaj orla. Vse, kar bi bilo zelo globoko, bi bilo všeč vodnim znamenjem, saj želijo postati eno s svojim partnerjem.

Toda kakšen je najboljši način za preizkušanje pasjega sloga? Morda je to za nekoga najljubši položaj, za druge pa je lahko kot s pritiskom na kolena prevelik. Da bi bil položaj v pasjem slogu udobnejši, lahko pod prsni koš partnerja, ki je spodaj položite blazino. Zaradi tega je lahko območje točke G bolj prijetno in privede do večje stimulacije za tiste, ki sprejemajo penetracijo. Blazine lahko namestite tudi pod kolena in zapestja. Če vas boli zapestje, lahko vzamete zvito brisačo ali odejo in jo preprosto položite pod prste ali roke. To nekoliko dvigne roke in razbremeni zapestja.

Z dodatkom lay on vibratorja lahko v tem položaju dosežemo tudi stimulacijo klitorisa, kar poveča možnosti za orgazem vseh vpletenih.

Zemeljska znamenja bi se morala odločiti za misijonarski spolni položaj

Bik, devica in kozorog so zemeljska znamenja, za katera je značilno, da so stabilna in prizemljena. Za ta znamenja je rutina ključnega pomena. Za zemeljska znamenja na splošno velja misijonarski položaj, menjavanje v položajih oralnega seksa z ugasnjenimi lučmi. Misijonarski položaj je morda izvirni preprosti spolni položaj, vendar o njem ne razmišljajte kot o dolgočasnem. Tudi v rutini je nekaj lepega. Nekako veste, kje ste in obstaja verjetnost, da boste lažje dosegli orgazem, saj veste, kaj vam je pri tej potezi všeč.

Zemeljska znamenja se v spolnosti počutijo najbolj samozavestno, ko vedo, kaj počnejo, zato tudi misijonarski položaj pri tem pomaga. To pomeni, da če postanejo praktični v misijonarskem položaju in drugih podobnih gibih, kot sta zaprti misijonarski položaj in položaj metulja, v katerih se počutijo spolno spretne, bo tem znamenjem omogočeno, da se čustveno povežejo na globlji ravni.

Da bi bil misijonarski seks boljši, zadnjico podpirajte z blazino. To bo partnerju, ki sprejema, omogočilo, da bo užival v globlji penetraciji, ki je dobro nagnjena pod kotom. Prav tako podpre spodnji del hrbta, kar je lahko potrebno, če ste v tem položaju dlje časa. 

Misijonarski položaj omogoča tudi, da vidite partnerjev obraz in imate boljšo nebesedno komunikacijo. Očesni stik sprošča oksitocin, držanje za roke pa ima to prvinsko in intimno povezavo. Ne držimo se za roke z vsakim, zato je zelo pomembno, ali to počnemo med seksom. 

Ognjena znamenja naj se odločijo za stoječe položaje

Oven, lev in strelec so ognjena znamenja. Ta znamenja v spalnici ne iščejo le nečesa bolj pustolovskega, temveč tudi nekaj bolj športnega. Ognjena znamenja so neverjetno energična in morajo vso to energijo preprosto porabiti. Zanje je povezava manj pomembna kot športni del. Skupna vadba, ki jo ima par, je zanje veliko večji dosežek.

Za ta pustolovska znamenja bodo najboljši spolni položaji stoje ali ob steni. Seks ob steni je odličen za ognjena znamenja, saj je nekoliko bolj pustolovski in tudi nekoliko bolj športen. Vendar pa je ta športni položaj lahko tudi izziv za tiste, ki ga doživljajo prvič. Treba je upoštevati nekaj stvari, preden poskusite ta položaj, na primer razlike v višini. Če želite poskusiti seks ob steni, morate upoštevati višinske razlike, saj če je ena oseba nekoliko nižja, bo to manjši izziv.

Najboljši način za odpravo tega problema je, da osebo dvignete na površino. Pri tem je lahko v pomoč površina ali kaj podobnega, kar je varno. Ne uporabljajte držala za brisače ali umivalnika, ker se lahko odtrgajo od stene.

Različice tega položaja lahko poskusite tudi na kavču. Oba partnerja se lahko na primer usedeta. Obstaja tudi veliko položajev za seks na kavču, ki jih lahko preizkusite. Predlagamo, da je postavitev partnerja ali vas na rob kavča odličen način za preizkušanje tega položaja. Podpiranje nekoga ob rob kavča je dobra rešitev, saj je to trdnejša opora in varnejša višina.

Če pa ste poleg športa navdušeni tudi nad adrenalinom in novimi dogodivščinami lahko preizkusite seks gugalnico

Zračna znamenja bi se lahko odločila za seks v troje

Dvojčki, tehtnica in vodnar so zračna znamenja in za ta znamenja predlagamo nekaj, kar je tako fizično kot intelektualno stimulativno. Ko gre za odnose, se bodo zračna znamenja povezala zaradi filmov, ki so jim všeč, knjig, ki so jih prebrali, in kritičnih idej, ki jih imajo o politiki in vesolju. Ko to prenesemo na odnose, bodo zračna znamenja verjetno najbolj navdušena nad umazanimi pogovori in drugimi stvarmi, ki spodbujajo um.

Predlagamo, da bi bili seks v troje in eksperimentiranje z BDSM za začetnike ter zavezovanjem oči kot nalašč za ta znamenja, saj bodo tako duševno kot telesno stimulirani. Za dvig vznemirjenja lahko uporabite masko za oči. Gre torej za spolnost s prevlado, kontrolo in podrejanjem. Eksperimentiranje z več partnerji, različnimi okolji in pripomočki je ključ do tega. 

Vendar pa seks v troje morda ni nekaj, kar bi vsem ustrezalo. Če bi radi poskusili s seksom v troje, morate razmisliti, kaj želite doseči, ko povabite drugo osebo, da se vam pridruži v spalnici. Najprej dobro razmislite o svojih treh do petih najpomembnejših ciljih seksa v troje. Če to temo odprete s svojim partnerjem, je to lahko zapleteno, zato je testiranje vode z erotiko v troje dober način, da ocenite, kako se bo počutil, če bosta v spalnico povabila nekoga drugega. Vprašajte partnerja, ali lahko skupaj prebereta kaj pikantnega. Nekaj preberite vi, nato pa še partner in preverite, ali mu je prijetno ali ne.

Če je cilj oživiti romantiko v razmerju, je najbolje, da najprej razmislite o nekaterih drugih idejah, saj običajno prihod nekoga drugega v spalnico stvari bolj zmede, kot spremeni na bolje. Par mora učinkovito komunicirati o svojih željah in čustvih. To pomeni, da ne glede na vaše zvezdno znamenje, če upoštevate svoje in partnerjeve želje ter z njimi ustrezno komunicirate, bi morali biti sposobni globlje čustvene povezave v spalnici, ki jo lahko dosežete tudi z romantičnimi večeri v dvoje na katero v dolgoletnih zvezah pogosto pozabimo. Pomagate si lahko z masažnimi svečkami ali olji.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam