Vsebino omogočajo MALI ZAKLADI

Najlepše praznično darilo za malčka: Skiro Birdie Glow

Izjemna ameriška blagovna znamka Bird se je na slovenskem tržišču prvič pojavila pred dobrim letom dni in v zelo kratkem času navdušila številne družine.

Bird po vsem svetu navdušuje z izjemnimi modeli električnih skirojev za odrasle, saj ponuja tako zložljive, kot tudi takšne, ki omogočajo sledenje lokaciji in daljinsko zaklepanje ter odklepanje. Tukaj pa je tudi čisto nova generacija otroških skirojev Birdie. Birdie Glow z LED lučmi je hit te sezone in čudovito praznično darilo za vašega malčka.

Zasijte z Birdie Glow – kolesa, ki se vrtijo in svetijo

Birdie Glow je čudovito in praktično darilo za otroka. Skiro je primeren za malčke in otroke od 3. leta starosti in vse do 50 kg, zato otroci to čisto posebno igračo lahko uporabljajo daljše časovno obdobje. Ta prikupen sopotnik za zabavne potepe navdušuje z visoko kakovostnimi materiali, prilagodljivim krmilom in LED lučmi. Krajši dnevi? Brez skrbi, novi Birdie Glow s kolesi z LED lučmi se sveti v mraku in temi. Kolesa z barvnimi LED lučmi poskrbijo za še več zabave pri vožnji in tudi boljšo vidljivost. LED luči se aktivirajo ob vožnji, vrtenju koles.

Top lastnosti otroškega skiroja Birdie

Poleg dinamičnih svetlobnih učinkov ob premikanju koles, so posebnost tega trendovskega skiroja tudi trdni materiali. Krmilo skiroja je zasnovano iz visokokakovostnega aluminija, ki ga uporabljajo v letalski industriji, z vlakni ojačano podvozje skiroja pa je izdelano iz najlona. Trdni materiali zagotavljajo stabilnost in varno vožnjo. 

Zanesljiva vožnja

Birdie Glow s širokim podnožjem in širokimi kolesi zagotavlja dobro stabilnost in je tudi malčkom, ki se z vožnjo skiroja srečujejo prvič, prijazen otroški skiro. Mehki ergonomski ročaji in preprosto oblikovan krmilni sistem so zasnovani tako, da so primerni za vse uporabnike, ne glede na stopnjo spretnosti. Skiro ima hitro dostopno zavoro na zadnjem delu. Enostaven način uporabe zavore omogoča, da se lahko skiro hitro in varno ustavi, kar je zlasti pomembno za začetnike.

Edinstven sistem zavijanja z nagibom

Blagovna znamka Bird je že več let vodilna na področju mikromobilnosti. Razvila je edinstven sistem zavijanja z nagibom, ki otrokom omogoča, da pri vožnji aktivirajo celotno telo in že zgodaj osvojijo številne motorične veščine. Trikolesni skiro Birdie Glow zagotavlja izjemno stabilnost in možnost enostavnega krmiljenja. Vaš malček bo zaradi edinstvenega sistema zavijanja z nagibom zelo hitro postal pravi mojster vožnje s skirojem. 

Otroški skiro, ki izstopa iz povprečja

Prelepe barve bodo poskrbele za prijetno vzdušje na prav vsakem potepu. Elegantna Jet Black, prikupna Electric Rose, sanjska Sky Blue in pravljična Twilight. Prav vsaka od barv bo narisala nasmeh na obrazu vašega malega zakladka.

Imate dodatna vprašanja? Vabljeni, da se oglasite na info@malizakladi.si, preko zasebnega sporočilca na Instagram ali Facebook profilu Mali zakladi ali na telefonsko številko +386 51 550 626. Dobrodošli tudi v fizični trgovini Mali zakladi v Ljubljani, v središču BTC City-ja.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam