Napovednik dokumentarnega filma Anna Nicole Smith: 16 let po njeni smrti

Netflix je objavil prvi napovednik novega dokumentarnega filma Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me, ki se ozira na njeno težavno življenje …

Lara Spencer je na dan izida delila predogled dokumentarca gledalcem oddaje Dobro jutro Amerika o filmu, ki ga je režirala Ursula Macfarlane. V intervjuju za priljubljeno jutranjo pogovorno oddajo televizije ABC je nagrajena režiserka gledalcem povedala, da se je Anna v času svojega življenja lotila tiska in da so jo mediji nadlegovali zaradi tega, kar je želela. O tem, kaj upa, da si ljudje mislijo o oddaji, je povedal: “Da, imela je nekaj napak, vendar je bila človeško bitje. Človeško bitje z več pomeni.”

Verjela je, da so se ji uresničile sanje

Glede nekdanje manekenke, katere posnetki so bili objavljeni pred njeno smrtjo leta 2007, ko je bila stara 39 let, je Smith spodbudil druge, naj jo vidijo kot “živ dokaz”, da se sanje uresničujejo. Prijatelj, ki je nastopil v dokumentarnem filmu, se je spominjal, kako je Smithova “s seboj v Hollywood prinesla ploščo”, na kateri je “Marilyn Monroe pela pesem Diamonds Are A Girl’s Best Friend”.

Lani je Macfarlane v izjavi razkrila še: ”Zgodbe Anne Nicole sem se lotila kot epske skrivnostne zgodbe. Kako je nekdo s tako veliko karizmo in osupljivo lepoto, ki mu je svet ležal pri nogah, tako hitro in tako daleč padel? “Zdi se mi, da je zdaj pravi čas, da ponovno preučimo življenje še ene čudovite mlade ženske, katere življenje je naša kultura izbrala in na koncu uničila,” je dodala. Povedala je še, da je navdušena, da bo lahko sodelovala z Netflixom pri ustvarjanju ganljivega, neizprosnega in občutljivega portreta ene izmed najbolj nerazumljenih žensk našega časa.

Poroka z 89-letnim mogotcem

Smithova, z rojstnim imenom Vickie Lynn Hogan, se je leta 1994 poročila z 89-letnim naftnim mogotcem J. Howardom Marshallom II, ki ga je spoznala med nastopanjem v striptiz klubu. Rojena je bila v Houstonu in je zaslovela kot model za blagovno znamko Guess. Leta 1993 je bila tudi Playboyeva zajčica leta. Pozneje je igrala tudi v lastni resničnostni seriji The Anna Nicole Show na E!, ki ni doživela pretiranega uspeha.

Sin se je predoziral tri dni po tem, ko je rodila hčerko

Za sabo je Anna pustila hčerko Dannielynn Birkhead, ki je danes stara 16 let. Njen sin Daniel pa je umrl septembra 2006 v starosti 20 let zaradi prevelikega odmerka drog, kar se je zgodilo le tri dni po rojstvu Dannielynn.

48-letni Larry Birkhead je po Dannielynninem rojstvu vložil tožbo za ugotavljanje očetovstva, test DNK pa je potrdil, da je njen oče. Birkhead je v prihajajočem dokumentarnem filmu, v katerem bodo predstavljeni njeni “eksplozivni” osebni dnevniki in nikoli prej videni domači posnetki, razkril najbolj intimne vidike življenja pokojne manekenke. Spregovoril je tudi o njunem štiriletnem razmerju, ki je vodilo do Annine tragične smrti, in navedel šokantne in intimne podrobnosti, ki še nikoli niso bile objavljene.

Tragična zgodba, ki se je začela čarobno

Larry je Anno prvič spoznal pred 20 leti, leta 2003. “Poljubila me je in bila mi je zanimiva, vendar iz tega ni bilo nič. Drugo leto, ko sem jo videl na proslavi Kentucky Derby, pa je bilo čarobno, ” je povedal.Tri mesece po usodnem srečanju na derbiju je Anna prosila Larryja, naj zapusti svoj dom v Kentuckyju in se preseli k njej v Los Angeles. Strinjal se je in skupaj sta živela dve leti in pol – dokler se ni v petem mesecu nosečnosti s hčerko Dannielynn preselila na Bahame. Govorilo se je, da je bila odvisna od zdravil in da je imela motnjo osebnosti. Leta 2007 jo je brez zavesti v hotelu našel telesni stražar, pokopana pa je na Bahamih. Kako tragično se je končala njena zgodba in kaj se je v resnici dogajalo, pa bodo razkrili v dokumentarcu.

FOTO: PROFIMEDIA

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam