Nasveti in triki za naravno ličenje v poletni vročini

Naravno ličenje v poletni vročini 

Poletje je čas, ko si na obrazu želimo čim manj ličil. Vroče nam je in zdi se nam, da nas vse dodatno na obrazu obteži. Hkrati pa bi si kljub temu želele biti brez podočnjakov, imeti sijočo kožo, malo naravnega rdečila na licih, lepe trepalnice in kakšen lep glos ali nežno šminko na ustnicah.

In to je dejansko vse, kar potrebujete, da bi delovale naravno, sveže in da bi vstopile v nov dan zadovoljnejše.

Vse, kar potrebujete, je:

  • maskara, 
  • obarvana krema ali lahek puder,
  • osvetljevalec za lica, 
  • bronzer, 
  • rdečilo za lica v kremi, ki ga lahko uporabite tudi za ustnice. 

Ko želim ustvariti naraven, svež videz, zase in za svoje stranke najrajši uporabljam kremne teksture vseh naštetih izdelkov. Poleg obarvane kreme naj bodo osvetljevalec za lica, bronzer in rdečilo za lica v kremni ali tekoči obliki. Nanašamo jih lahko s čopiči ali prsti, kar celotno zadevo še pospeši, da lahko ujamemo še tistih svojih deset minut za kavico ali jo počasi srkamo, medtem ko se ličimo (vsaj jaz imam to navado).

Saj vem, zdaj sledijo tista vprašanja: »Kaj je to bronzer, osvetljevalec?« »Kako ju uporabljam in v katerem vrstnem redu?« Zato sva, drage dame, z Nepremagljivo Andrejo posneli en kratek video, v katerem vam vse to razložim. Da bi se prepričale, da lahko samo s petimi izdelki pričaramo svežino in lep lesk na obrazu, si oglejte Andrejine fotografije prej in potem.

Drage Nepremagljive, se gledamo in beremo še naprej, uživajte v vročem poletju.

Vaša Romina

Nepremagljivi Andreji sem pokazala, kako lahko naraven videz dosežemo enostavno in z le nekaj osnovnimi izdelki.

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

Draga nepremagljivaDiffero

Naš čudoviti Differo parfum te že čaka v naši spletni trgovini! Vabljena na dišeče druženje.

Mnjamiiiii!

Nepremagljiva, je tudi tebe zagrabil trend peke slastnih pic z drožmi?

Naša Pola je samo za naročnice na naše novičke pripravila recepte, ki te bodo navdušili!

Draga nepremagljiva!

Tokrat se bo vse vrtelo okoli oblek. V čast spletni predstavi ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke vas bomo tokrat pocrkljale z vodičem, kako izbrati pravo oblačilo za svojo postavo.  

Torbica, bela srajca, obleka ob prvem poljubu, obleka za prvič, visoke pete, maturantska obleka, obleka, s katero sem odšla v porodnišnico, obleka, ki jo imam najrajši, a je tudi na roko več ne spravim, pogrebna obleka, scufane kavbojke, ki jih je mama že večkrat vrgla v smeti, moja mala črna obleka, poročna obleka, modrček … Vsaka nosi presneto živ spomin! 

Napiši svojo zgodbo o tisti obleki, ki te spominja na vesel, hudomušen, smešen, zapeljiv ali tudi žalosten pomemben dogodek v tvojem življenju. Izbrane najzanimivejše zgodbe bomo objavile na nepremagljiva.si, eno od njih pa tudi nagradile z vstopnico za spletno predstavo ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke.