Nepremagljiv večer nad Ljubljano

Kdo vse se je z nami družil v Show restavraciji Nebo, kako so bile naše gostje oblečene, kaj smo pili in, kdo nam je vse pel?

Za nami je prekrasen in uspešen dogodek, na katerem smo izbrali , ki je postala Valerija Čarman. Za čudovite šopke, ki so jih prejele Valerija in vse nominiranke, je poskrbela Cvetličarska galerija Miha Oblak.

Z Rebeko sva ponosni, da sva bili gostiteljici dogodka, ki ga je podprlo tako veliko drugih žensk. Foto: Marko Delbello Ocepek

Vesele smo, da so večer z nami preživele tudi naše gostje, nekatere so nas izjemno navdušile tudi z izbiro garderobe. Kako so se oblekle, si lahko ogledate v fotogaleriji.

Za pijačo dobrodošlice smo Nepremagljive postregle s priljubljenim koktajlom Martini Fiero. Ker so nas mnogi spraševali, kaj je to za ena dobra pijača in, kako se jo pripravi, z vami delimo zares enostaven recept.

Sestavine:

  • Martini Fiero
  • Tonik
  • Led
  • Rezina rdeče pomaranče

Priprava:

Razmerje med Martinijem Fiero in tonikom mora biti vedno 1:1. Se pravi, 1 dcl Fiera in 1 dcl tonika. V kozarcu mora biti prej veliko ledu, za piko na i pa dodate rezino pomaranče, če se le da, rdeče.

Del programa sta bili tudi modni reviji spletne trgovine z oblačili Answear.si, malo drugačni, kot smo jih vajeni. Prva je bila “flash mob,” na katerem so nastopile plesalke v oblačilih spletne trgovine Answear, na drugi pa so nastopile Rebekine prijateljice, ki so si za pogum prislužile glasen aplavz.

Glasbeni presenečenji večera sta bila, poleg Anje Hrastovšek še Nina Pušlar in Žan Serčič, uspešnico Ženska pa so nam zapele tudi Rebeka in Bepop Ladies.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam