V Malibuju lahko obiščete resnično sanjsko hišo Barbie

Manj kot mesec dni pred izidom filma Barbie je ekipa Airbnb prevzela dvorec v Malibuju in ga preuredila v sanjsko hišo Barbie. 

Vroče pričakovana uspešnica z Margot Robbie v glavni vlogi bo izšla 21. Julija. Nepremagljive se res ne igramo več s punčkami, a Barbie je meni ostala v lepem spominu. Danes jo z veseljem kupim hčerki ali pa jo sin nese kot rojstnodnevno darilo sošolkam. Nekaj je na njej, da jo imamo radi tudi odrasli. To je razlog, da bo roza hiša v Malibuju zagotovo razgrabljena. Po navedbah Airbnbja se zgodba o tem vročem rožnatem raju začne tako, da se Barbie za konec tedna odpravi na dopust in ključe preda svojemu ljubljenemu Kenu, ki se je odločil, da bo nepremičnino ponudil nekaj srečnim obiskovalcem prek platforme za najem domov.

Roza barva in Ken

Tako je v hiši poleg vseh modnih dodatkov, ki bi jih pričakovali od Barbie sanjske hiše, tudi neskončni bazen, bar, domača telovadnica s pogledom na ocean in neskončna količina roza barve in nekaj Kenovih dodatkov. Predvsem lahko začutite Kenovo energijo, tako da preizkusite drsalke in deske za surfanje, ki jih je morda pustil po hiši. Če se v vas prebudi kavboj, lahko zaplešete na osvetljenem plesišču ali pa preprosto poležavate ob bazenu in poskrbite za zagorelost, ki vam jo bo zavidal tudi Ken. Najbolj goreči oboževalci se lahko celo oblečejo kot Ken, saj je na voljo popolnoma založena garderoba, polna oblačil, pripravljenih za na plažo. 

Huda konkurenca za brezplačno bivanje

Airbnb ponuja peščici gostov možnost enodnevnega bivanja v času premiere filma konec julija, ki je brezplačno. Čeprav je bivanje v Sanjski hiši brezplačno, je tu majhen problemček. Da bi si prislužili možnost rezervacije Kenove spalnice, morate 17. julija ob 10. uri po srednjeevropskem času oddati prošnjo prek spletnega mesta Airbnb, kjer bo konkurenca za zagotovitev bivanja zagotovo zelo huda. Čas je, da se sami prepričate, ali je življenje v roza hiši res tako fantastično. 

FOTO: PROFIMEDIA

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam