Nepremagljive čudežne juhe

Naša Polabekeraj je spoznala moč juh, z njimi izvedla tudi post, pomagale pa so ji tudi pri njeni avtoimunski bolezni.

Zato se je odločila, da bo svojo ljubezen do juh delila tudi z nami. Trenutno je aktualen krasen tečaj z več kot 20 video vsebinami in bogato, izčrpno PDF knjižico z recepti in nasveti. 

Izkušnje skozi leta

Leta ustvarjanja v d(r)oživetem svetu, sta droži in fermentacija Polo peljali še širše – poglabljati se je začela v same bakterije, črevesje in prehrano. Skozi proces učenja se je o telesu in hrani naučila ogromno, prav tako je pri svojem delu sodelovala z različnimi strokovnjaki.

Spoznajte moč juh

Ko je nekega dne spoznala moč juh, so juhe postale hrana, ki se skoraj vsak dan znajde na njeni mizi. Šla je še korak dlje in izvedla 10-dnevni post z juhami. Post ji je pomagal pri njeni avtoimunski bolezni. Komolci, ki so jih prej pestile rdečica in bule, so po čiščenju postali gladki in neboleči. Od takrat naprej kot večina ljudi, ki je poskusila postenje z juhami, prisega na jušni post.

Tečaj s slastnimi juhami

Da pa tečaj ni tako zelo »radikalen«, je v video tečaju strnila recepte 20 juh, od tistih za čiščenje do tistih slastnih francoskih, ki jih absolutno ne moremo uvrščati v detox. Tečaj je namenjen prav vsem, tako tistim, ki bi se želeli postiti in prečistiti, kot tistim, ki iščete slastne recepte juh na enem mestu. Spletni tečaj poleg video vsebine vsebuje tudi PDF knjižico z vsemi recepti, nasveti, izkušnjami in namigi, poleg pa dobite še uporabno razlago zelišč in začimb. Nepremagljive, ne čakajte in si privoščite odličen tečaj, ki bo poskrbel za vaše zdravje in to, da vam nikoli ne bo zmanjkalo idej, ko bo čas za juhe.

IN POZOR! S kodo NEPREMAGLJIVA si ceno tečaja, ki je 6 eur, si lahko znižate še za dodaten euro. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam