Novembrski astrološki koledar: Previdno v odnosih in z denarjem

Sam po sebi mesec ne bo tako naporen kot prejšnji, je pa treba vedeti, da ga do 21. 11. barvajo temačne energije škorpijona, kar povzroča čiščenje na vseh ravneh.

To je čas, ko smo prisiljeni iti globoko vase, ko okostnjaki padajo iz omar in se soočamo s svojimi demoni. Vladar škorpijona je Pluton, planet smrti in ponovnega rojstva, ki nas žene v krizo in težke preizkušnje, da bi iz njih izšli močnejši, nepremagljivi, vstali kot feniks iz pepela. Na plan lahko pridejo neprijetne skrivnosti – da vas je izdala prijateljica, da je družinski član prepisal nepremičnino, ki vam pripada, na nekoga drugega, da nekdo spletkari za vašim hrbtom … Na to se boste odzvali odločno in se brezkompromisno borili za svoje pravice, tako kot škorpijon, ki želi doseči svoje, pa če potem takoj umre. Na splošno boste čutili, da ste veliko bolj neizprosni, dominantni, ostri, pripravljeni vztrajati pri svojem za vsako ceno, ljubosumni in celo maščevalni.   

Lahko boste morali izruvati zob, zdravstvene težave, ki ste jih odrivali, se bodo lahko poslabšale, da bi jih rešili. Če je treba, obiščite ginekologa! Na katerem koli področju že boste soočeni s krizo, za katero se vam bo na trenutke zdelo, da neusmiljeno pritiska na vas, pa ne pozabite, da je njen namen le, da zadeve razrešite in se kljub navezanosti poslovite od vseh in vsega, kar ste prerasli. Zanesete se lahko na to, da boste na koncu iz preizkušnje izšli močnejši kot prej.

Raje izkoristite škorpijonsko energijo za razčiščevanje starih zamer, lahko tudi pri strokovnjaku, opuščanje nezdravih skupnih navad ter predvsem strast.

Največ izzivov bo v odnosih. Venera je sicer do 21. 11. v tehtnici in si želi harmonije, bližine in razumevanja, a ker se težavno povezuje z Marsom, Plutonom, Jupitrom, Saturnom in Uranom, od partnerja ne boste dobili tistega, po čemer hrepenite. Čustveni hlad, nestrinjanja in zunanje ovire bodo podrli mostove med vama, a boste nekaj časa še potrpeli. Po 21. 11., ko Venera vstopi v škorpijona, pa ne boste več tiho, ampak odločno, včasih prav strupeno vrnili udarec. Kljub vsemu se v resnih zvezah ta mesec o ničemer ne odločajte. Raje izkoristite škorpijonsko energijo za razčiščevanje starih zamer, lahko tudi pri strokovnjaku, opuščanje nezdravih skupnih navad ter predvsem strast. V postelji bosta namreč lahko premostila marsikatero težavo ter tako tudi lažje prenesla zunanje karantenske omejitve. Z ljubimcem pa bosta že prvi teden meseca na različnih bregovih in vedno bolj se bodo stopnjevali pritiski, ki spodbujajo razhod. Ne oklepajte se ga! Če ga november odnese, ni več dober za vas!

Večja previdnost velja ves mesec na finančnem področju, saj je Venera povezana tudi z denarjem. Ne vlagajte in ne zapravljajte po nepotrebnem, lahko pa energijo izkoristite za urejanje zadev, povezanih z dediščino, pooblastila na računih, zapiranje starih računov … Čas prav tako ni primeren za večje nakupe kozmetike, oblačil, nakita, obutve in luksuznih predmetov. Od 15. do 20. 11. se izognite lepotnim tretmajem, obisku frizerja in lepotnim operacijam, saj lahko pride do zapletov.

Dobra novica je, da se 3. 11. Merkur obrne v direktno gibanje. Vse, kar je zastajalo, bo steklo, spet boste hitreje delali, manj se bo zapletalo in naprave se ne bodo več kvarile. Vseeno pa računajte, da bo trajalo še nekaj dni, da dobi zagon, zato z nenujnimi nakupi, odločitvami in pogodbami počakajte še do konca tedna. V prvem novembrskem tednu dela hkrati Merkur kvadrat s Saturnom, kar pomeni, da lahko pričakujete še nekaj ovir v komunikaciji, predvsem pa črnih misli in skrbi. Zdržite, kajti njegovi aspekti so nato do konca meseca spodbudni. Vse, s čimer ste se bili v času njegove retrogradnosti prisiljeni soočiti, se bo ugodno razpletlo. 11. 11. se sicer vrne v škorpijona in iskanje kompromisov in sodelovanja se bo spremenilo v zagovarjanje svojega prav, a brez skrbi, vse boste dobro rešili.

Na hitro boste zaključili odnose, ki jih imate že nekaj časa dovolj.

Po 21. 11., ko Sonce vstopi v strelca, bomo stopili iz teme, začutili malce več optimizma in tudi že prazničnega vzdušja. Na hitro boste zaključili odnose, ki jih imate že nekaj časa dovolj, hkrati pa uspešno začenjali nove projekte z Merkurjevo spodbudo.

Zadnji dan meseca nas čaka lunin mrk, ki ga bodo najbolj čutili dvojčki, strelci in tisti, ki imajo v teh dveh znamenjih pomembne planete ali ascendent. Na splošni ravni bodo na udaru mediji, šolstvo, sodstvo in turizem, na osebni pa boste, če je mrk povezan z vašo karto, prisiljeni v spremembe. Nekaj se bo končalo in morali boste spustiti. 

Nasveti za čim lepši november

  • Ne bojte se soočiti s temo, tako v kot okoli sebe. Kriza in razčiščevanje nista nikoli prijetna, a sta potrebna, saj se drugače ne bi nikoli znebili tistega, kar nam ne služi več. Pogumno se torej odvežite od vsega nezdravega, naj bodo to odnosi, navade, projekti … Ne prestrašite se, če se zdite sami sebi na trenutke prava maščevalna furija, ampak odkrijte, od kod izvira ta vaš čustveni vulkan.
  • V odnosih lahko pričakujete ovire in trenja, na vas pa je, da prepoznate, ali je čas za slovo ali morata s partnerjem samo počistiti staro navlako in zamere v odnosu, da bosta lahko nadaljevala na čisto. Izogibajte se udarcem pod mrežo!
  • Intenzivno škorpijonsko energijo uporabite za strast, zapeljevanje, erotiko in poželenje. Če se zapletete s fatalnim ljubimcem, ga imejte samo za žrebca, čustva pa pustite ob strani, če ste v resni zvezi, pa razplamtite ogenj med vama in poskrbite, da še dolgo ne bo ugasnil.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam