Numerološka napoved za november

November je mojstrski mesec, ki pod vplivom vibracij mojstrskega števila 11 prinaša priložnost za osebnostno in duhovno rast ter povečano sposobnost manifestiranja.

Naša intuicija bo močnejša. Lažje bomo prepoznavali modrosti, ki smo jih prinesli s seboj iz prejšnjih življenj. Bolj bomo odprti učenju in dvigovanju zavesti. Pravzaprav odpiramo pot letu 2023, ki bo v ospredje postavilo duhovno in našo kolektivno zavest. Stopamo v leto 7, ki bo energijo obračalo znova v nas in našo notranjost.

Leto 2022 je čustveno obarvano leto. Mnogi mi komentirate, da je zelo čudno leto, da se vam dogajajo čudne stvari, ali da slišite nenavadne zgodbe. To je lepo slišati, a preizkušnje bodo težje. Morda se bo celo pojavil občutek, da smo prepuščeni sami sebi. Spomnimo se, da je med izpitom učitelj tiho, saj le tako dostopamo do svoje zakladnice znanja. Veste kdo nikoli ni tiho: vaša podzavest. Še ko spimo, se oglaša. 

November prinaša mnogo priložnosti za učenje in predvsem dogodkov, v katerih se bo razjasnila naša lastna raven zrelosti.

Seveda to lahko predvsem v začetku meseca pomeni dodatne izzive. Obdajale nas bodo močnejše energije, ki bodo nekako pritiskale na naše sprožilce. Veste, če doma sedimo, gledamo limonade in pijemo kavo, težko presodimo, na čem smo in na čem nismo zoreli. Življenje je modro. Pred nas vedno postavi le tiste najbolj prave izzive, ki jih potrebujemo, da bi se naučili lekcije, ki si jih je izbrala naša duša.  

11 prinaša eno in drugo skrajnost

Novembra bomo opazili, da energija niha iz ene skrajnosti v ravno nasprotno. Opazili bomo, da se čustvovanja lotevamo nekako z razumom, s srcem pa racionalnih izbir. Lahko bi zanihali iz utrujenosti v produktivnost in obratno. 

Na nas ta mesec vpliva tudi število 8, ki postavlja vprašanja:

  • Veste, kaj hočete?
  • Ste učinkoviti?
  • Kaj sploh počnete?

Mnogokrat vemo, česa si želimo, ampak se temu ne posvetimo na dovolj učinkovit način. Novembra se bomo lažje odločali in bolj bomo učinkoviti. Pazljivi bodimo, kam usmerjamo svojo energijo, saj v tem času hitreje manifestiramo. Zato mi na misel pride eden najljubših citatov: Ne upaj, raje vase zaupaj!

Samozavest se gradi v težkih trenutkih, ne v dolgočasnih opravilih. Naj vas prihajajoče energije ne plašijo. Vsak izmed nas je že prestal kaj hudega v življenju. Vsem se nam je že kdaj zdelo, da ne bomo zmogli. Vsi kdaj ne zmoremo, obupamo, smo šibki, žalostni, jezni in razočarani. Nato pa pride nov dan, lepša energija, nagajiv žarek sonca in sramežljiv nasmeh.

Lili Sorum

Z ljubeznijo vam želim november to remember (november, ki si ga bomo zapomnili). Naj bo to čas, ko se pokaže tista resnica, ki jo potrebujemo, mi – kolektivno človeštvo – da bi bili boljši človek v vsaki situaciji, čeprav osebe okoli nas morda še niso na tem nivoju.

Zapomnimo si, da smo vedno doprinos: ali je dober ali slab, pa je odvisno le od nas.

Z Ljubeznijo za vas, LiLi SoRuM

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam