Vsebino omogoča MISSHA

To so najboljši izdelki za regeneracijo kože po poletju

Zakaj je tako pomembno, da po poletju poskrbimo za obnavljanje kože na obrazu? Zagorela koža je na prvi pogled mogoče res videti bolj zdrava, a v resnici je vse prej kot to.

Dejstvo je, da je zagorela polt odziv naše kože na izpostavljenost soncu, kar ni tako super, kot je videti navzven. Poleti je naša koža izpostavljena stresnim dejavnikom, kot so UV-žarki, kakšen kozarec koktajla preveč in morska sol, vse to pa prinese posledice. Zato je smiselno, da po koncu počitnic ustrezno poskrbimo za regeneracijo kože po poletju in jo hkrati pripraviti na nov letni čas. V spletni trgovini missha.si smo nepremagljive pobrskale za obveznimi izdelki za obnavljanje kože. In, katere smo izbrale?

Naš izbor izdelkov za regeneracijo kože po poletju 

PILING

Piling

IN NOČNI SERUM

Tonik za okrepitev bariere in serum

POMIRJUJOČA ALOA VERA

Aloa vera

, MASKA V LISTIČU IN

Trio mask za regeneracijo kože okoli oči, za kožo na obrazu in stopala.

REGENERATIVNA KREMA S PROBIOTIKI

HRANILNI REGENERATIVNI LOSJON ZA TELO

Losjon za telo z nežnim vonjem breskve in vanilije.

Kaj je pri regeneraciji ključnega pomena?

Pomembno je, da kožo nežno, učinkovito in globinsko očistimo ter iz nje odstranimo odmrle kožne celice zato je priporočljiva uporaba celuloznega pilinga. Poleg odstranitve odmrlih kožnih celic, bolj gladke kože teksture in enotnejšega tena pa z izvedbo pilinga prav tako poskrbimo, da sestavine iz izdelkov, ki jih bomo uporabili pri nadaljnji negi, prodrejo globje v kožo in omogočijo boljši končni rezultat. Celulozni pilingi so do kože zelo prijazni, saj ne vsebujejo agresivnih delcev, kot jih imajo mehanski pilingi. Za dodatno globinsko nego pa lahko posrbimo tudi z uporabo čistilnih mask na osnovi gline.

Za obnovo kože po poletju so ključni izdelki s sestavinami, ki jo vlažijo, hranijo in obnavljajo. Pozorni bodite, da izberete tiste, ki vsebujejo hialuronsko kislino, alantoin, aloe vero zelo dobro pa k regeneraciji kože po izpostavljanju UV-žarkom pripomorejo tudi izdelki, ki vsebujejo Bifida Ferment Lysate.

 Na temo Bifida Ferment Lizata je bilo narejenih tudi veliko študij, katere dokazujejo, da vpliva na obnovo DNA, sploh kadar gre za poškodbe, ki jih utrpi pri prekomerni izpostavljenosti UV žarkom. Poleg obnove DNA pa kožo intenzivno vlaži in ima vidno anti-age delovanje. To magično sestavino lahko najdete v Misshinem novem nočnem serumu.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam