To je najbolj priljubljen lepotni pripomoček za doma ta hip!

Maska za obraz led light je zadnje čase dosegla vrhunec priljubljenosti. Za to se lahko zahvalimo predvsem zvezdnicam, kot so Kate Moss ali sestre Kardashian, ki so jo predstavile kot obvezni lepotni pripomoček, ki bi ga morala imeti doma vsaka navdušenka nad najnovejšo tehnologijo za lepo in zdravo kožo.

Kaj je maska LED za obraz in kako deluje?

Maska LED za obraz deluje po načelu fototerapije. To je tehnologija, ki s svetlobo določene valovne dolžine blagodejno vpliva na stanje kože. Predvsem se to nanaša na znake staranja in splošno izboljšanje tena: oži pore, posvetli kožo ter se uspešno bojuje proti aknam in nečistosti. Pomaga tudi, da se znebite zabuhlosti pod očmi.

Svetloba določene valovne dolžine pospešuje prekrvitev tkiva in stimulira celice, v katerih se pričnejo obnovitveni procesi, ki pomlajujejo kožo. Pomemben je tudi podatek, da je neboleča.

Tri glavne dolžine svetlobe, med katerimi lahko izbirate: RDEČA, MODRA in ORANŽNA

RDEČA svetloba deluje proti staranju, spodbuja nastajanje kolagena in elastina, gladi gube in zmanjšuje razširjene pore, obnavlja poškodovano kožo.

MODRA svetloba v kratkem času vidno izboljša aknasto kožo. Ima protibakterijske lastnosti in uniči bakterije v aknah.

ORANŽNA svetloba zmanjšuje izrazitost pigmentacij, rdečico in pospešuje limfno drenažo.

Zakaj sem se odločila, da masko preizkusim in kaj me je pritegnilo?

Hm, po vseh obljubah in pozitivnih odzivih na te maske sem se odločila, da stvar najprej malo preverim in preberem mnenja priznanih dermatologov. Vsi so podali pozitivna mnenja in pojasnili, da LED-pripomočki pošiljajo svetlobne valove globoko v kožo in sprožajo naravne celične reakcije. Glede na svetlobo koža odreagira na določen način, ki sem ga navedla že prej (rdeča, modra in oranžna svetloba).

To se mi je zdelo logično in znanstveno podkrepljeno. Zelo pomembno je, da je ves postopek popolnoma varen, neinvaziven in neboleč.

Kako sem izdelek uporabljala?

Maska je res tako enostavna za uporabo, tako da nam sploh ni treba ničesar početi. Nadenemo si jo kot očala, ki imajo ob strani gumb za vklop-izklop in uravnavanje barve svetlobe. Rdeča, modra ali oranžna – odvisno, katera ustreza vašim potrebam.

Vsaka možnost traja 10 minut. Jaz sem uporabljala vse tri vrste svetlobe, da bi preizkusila učinek na koži. Masko sem uporabljala trikrat na teden, skupaj skoraj dva tedna. Priporočena je namreč redna uporaba dva- do trikrat na teden.

Kakšne spremembe sem opazila na koži po uporabi maske?

Moja koža ni problematična. S tem mislim predvsem na to, da nimam aken in mozoljev. Imam pa razširjene pore, ki izločajo kar precej sebuma. To pomeni, da se mi koža čez dan ne prav lepo sveti. Stara sem 44 let in seveda se to pozna pri nastajanju gubic in izgubi elastičnosti kože. Sem ter tja se mi naberejo ogrci, ki jih potem kozmetičarka očisti v kozmetičnem salonu. 

Nisem človek, ki slepo verjame v vsako najnovejšo stvar, ki nam jo ponujajo na trgu, predvsem če obljubljajo čudeže, ampak ta maska me je res presenetila.

  1. Koža je svetlejša in ten je bolj enakomeren.
  2. Koža se sveti, ampak ne mastno, ima lep lesk, posebno je to opazno na licih.
  3. Zmanjšali so se mi temni podočnjaki.
  4. Svetlita in zmanjšujeta se mi dva pigmentna madeža, ki se ju nisem mogla znebiti od nosečnosti.
  5. Koža je videti lepše.

Kaj uporabiti za še boljše rezultate?

  • Koža mora biti pred uporabo čista!
  • Boljše rezultate dosežemo, če pred uporabo nanesemo priljubljeno masko ali naredimo nego kot po navadi: serum, krema, krema za okrog oči.
  • Maski, ki se jo dobila na tikl.si dajem veliko zeleno luč oz. ‘big like’ in gotovo jo bom redno uporabljala še naprej.

Priporočam!

Pomladni pozdrav od vaše nepremagljive Romine.

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam