Oddaja o urejanju doma, ki jo nepremagljive obožujemo!

Ali poznate zgodbo o dveh prijateljicah, ki sta prijateljstvo nadgradili še s skupno uspešno poslovno zgodbo, ki jima ne predstavlja le dela, temveč tudi velik užitek in veselje hkrati? In ne, tokrat ne govorimo o Rebeki Dremelj in Andreji Freyer ter njunih Nepremagljivih, čeprav verjamem, da ste ob tem mnogi pomislili prav na njiju … (smeh).

Govorimo pa posredno tudi o vseh nas, Nepremagljivih, ki nas navdihujejo dobri projekti drug žensk, ob katerih se zabavamo in se od njih naučimo tudi marsikaj koristnega. 

Tokrat teče beseda o spletni strani in oddaji, imenovani The Home Edit. Clea Shearer in Joanna Teplin sta Kalifornijski priseljenki, ki jima je življenje prekrižalo načrte. Skupno prijateljstvo je kaj kmalu rodilo idejo o skupnem konjičku in ljubezni, kmalu za tem pa preraslo tudi v pravi posel. Njun cilj je bil znova izumiti tradicionalno organiziranje in ga združiti z oblikovanjem in notranjim slogom. Projekt, imenovan The Home Edit, je začel dobivati svojo vlogo in s tem tudi oboževalce iz vsega sveta. Ja, tudi Nepremagljive smo med njimi … 

Združevanje dolgoročne namembnosti, poudarek na vizualni preobrazbi prostora in značilne stilne estetike so bili zagotovilo za uspeh. Se pa z ustanoviteljicama projekta še posebej ženske poistovetijo tudi zato, ker sta tako zelo človeško preprosti in dostopni, a hkrati malce po žensko ‘zapleteni’. Skratka: sta eni od nas. Zjutraj radi pijeta kavo, zvečer in ob pomembnih dogodkih najraje proslavita s šampanjcem. Navdušuje ju klasika bele in črne barvne kombinacije, naravo najbolj občudujeta, ko je odeta v pisane barve pomladi in jeseni. Največji stres jima predstavlja letenje, čeprav obožujeta potovanja. Bele hortenzije polepšajo dom vsake od njiju, v torbici imata vedno posebno pisalo in simpatično beležnico. Najraje pa se nagradita in posladkata s tipično in pregrešno okusno rumeno torto s čokoladno glazuro. 

Clea Shearer in Joanna Teplin

Home Edit organizira vsak prostor v domu, od spalnic in kuhinj do omar in shramb. Vsak projekt je deležen natančne pozornosti do podrobnosti, skrbno premišljenih sistemov in njune podpisano stilizirane estetike. »V življenju kupujemo tisto, kar prepriča najprej naše oči, in ohranimo, kar lajša naš vsakdan,« sta prepričani dami. 

Najbolj uporabna skrivnost

Naj vam za pokušino izdamo še eno njuno nadvse uporabno skrivnost: Prvi korak je iz vašega doma odstraniti vse elemente in stvari ter jih združiti v kategorije. Nato izločiti vse, kar je staro, neuporabno ali nedotaknjeno že lep čas. Tudi vsi dvojniki ali izdelki, ki jih nikoli ne uporabljate, naj vas zapustijo. Če odvečne stvari hrčkamo, namreč le zavzemajo prostor in zato tudi do vsakodnevno uporabnih predmetov težje dostopamo.

Da ne govorimo o času, ki ga tako zapravljamo in mečemo skozi okno. Ali ne bi bil zjutraj bolje in kakovostneje porabljen čas s skodelico vroče jutranje kave in z najljubšo revijo v rokah, kot hitenje in nekajminutno iskanje neposušene maskare v kopalnici? Ne samo, da bodo številne njune rešitve poenostavile vašo rutino in očistile vaš neurejen pult, temveč bodo tudi vizualno povečale vaš dom. Da ne govorimo o tem, kje vse nam koristijo obešalniki, košare, vrečke, predalni organizatorji in še in še … Z nekaj domišljije lahko tovrstna organizacija ne uredi le našega časa, temveč tudi naše življenje.

Ne samo, da bodo številne njune rešitve poenostavile vašo rutino in očistile vaš neurejen pult, temveč bodo tudi vizualno povečale vaš dom.

Priznajte, da tudi ve uživate v redu in organiziranosti, če ju le lahko ohranjate … Clea in Joanna sta se med drugim že lotili kopalnice igralke Mandy Moore, garaže resničnostne zvezdnice Khloe Kardashian in še marsikatero ime Hollywooda se je znašlo na njunem seznamu.

Torej, še vedno ne veste, kako bi maksimalno izkoristile in uredile svoj dom? Najprej daljinca ali računalnik v roke … Oddaja Home Edit se bo odlično ujela ne le z vašim domom, temveč tudi s šampanjcem in tortico v rokah. Zadovoljne brbončice in oči bodo zasijale ob vseh trikih, ki vam jih bosta dekleti razkrili.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam