VENERA SHOP

Ste vedeli, da so ti deli vašega telesa odlične erogene cone?

Ste že kdaj pomislile, da bi lahko na vašem telesu skrivajo popolnoma nepričakovane erogene cone? 

Morda se v trenutkih intimnosti vi ali vaš partner osredotočate le na klasične točke, a resnica je, da je žensko telo čudovito, polno presenetljivih občutkov in užitkov. Čeprav so klasične erogene cone vedno vznemirljive, ne pozabite raziskati tudi teh presenetljivih con na ženskem telesu, ki jih predstavljamo v nadaljevanju. Bodite odprti za raziskovanje in se prepustite čarom nepričakovanih užitkov. S tem boste poglobili povezanost in intimnost z vašim partnerjem, kar bo še dodatno obogatilo vaše spolno življenje. V tem članku bomo torej raziskale nekatere manj znane erogene cone na ženskem telesu in razkrile, kako jih lahko najbolje stimuliramo, v Venera Shopu pa so nam predlagali nekaj vznemirljivih pripomočkov za še večji užitek.

Ušesne mečice

Nedvomno že veste, da ušesa lahko predstavljajo erogeno cono, veliko vlogo pri vzburjenju pa zagotovo igrajo ušesne mečice. Nežno božanje ali poljubljanje lahko povzroči prijetne mravljince in vzburjenje, uporaba vročih besed ob tem, pa lahko še poveča stopnjo vznemirjenja in vzburjenja. 

Dlani

Dlani so močna erogena cona. Masaža dlani in prstov s prsti ali masažnim oljem lahko sproži občutek intime in povezanosti med partnerjema. Poskrbite za počasne gibe in nežnost, s katerimi boste prebudili vaša čutila. Še dodatno pa se lahko razvajate z uporabo masažnih olj, ki delujejo kot naravni stimulans za povečanje libida.

Notranji del stegen

To je eden tistih delov ženskega telesa, ki ga pri predigri pogosto spregledamo. Nežno božanje ali poljubljanje tega področja lahko povzroči vznemirjenje in poveča željo. Poskusite z različnimi pristopi, da odkrijete, kaj vam najbolj ustreza. Če želite lahko predigro nadgradite tudi z uporabo naprstnika, ki bo vaš prst podaljšal in ga opremil z vibracijami, ki bodo še dodatno prebudile vse točke na vaših stegnih.

Vrat

Del vratu, kjer se začne hrbet, je še ena presenetljiva erogena cona. Nežni dotiki, masaža ali poljubljanje vratu lahko povzročijo zelo prijetne občutke. To je ena izmed najmogočnejših erogenih con. Za nadgraditev nadenite partnerju (ali On vam) prevezo za oči in uporabite žgečkalnik s katerim nežno drsite po njegovem telesu in se še posebno posvetite predelu vratu in hrbtenice. 

Trebuh

Presenetljivo, a tudi trebuh je lahko erogena cona. Nežno božanje po trebuhu lahko povzroči vzburjenje. Poskusite s počasnimi, krožnim gibi in se osredotočite na dihanje, da vzburjenje še povečate. Če imate doma masažno ročko, lahko tudi z njeno pomočjo raziskujete predel trebuha. 

Zapestja

Zapestja so zelo občutljiva erogena cona. Nežno drgnjenje, poljubljanje ali zavezovanje zapestij lahko povzroči občutek podrejenosti ali prevlade, kar lahko začini vaše intimne trenutke.

Komolci

Komolci so pogosto spregledani, vendar pa lahko nežno božanje in masiranje komolcev povzroči sproščanje napetosti in nepozaben užitek. Nikar se ne bojte če usta uidejo na notranjo stran bicepsa ali tricepsa. Tudi ta veljata za precej priljubljeni erogeni točki. 

Prepustite se partnerju, raziskujta svoji telesi. S pomočjo raziskovanja in poljubljana lahko odkrijete ogromno točk ali načinov stimulacije, ki vas morda presenetijo, saj se boste počutile neverjetno. Obenem pa se bosta s partnerjem še bolj povezala, predvsem na čustveni ravni. Naj za vaju seks, ne bo le »seks«, naj postane ljubljenje v pravem pomenu besede. Dajte si priložnost in ustvarite svoj užitek. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam