Oktobra odrežite preteklost in odprite vrata novemu

Oktober bo vse prej kot dolgočasen. Zgodilo bi se nam celo lahko, da nam ”nič več ne bo jasno”, kot bi izrazili mladi.

Naša podzavest bo aktivnejša. Občutil se bo tudi vpliv prednikov ter naše vzgoje. Predvsem pa bo življenje pred nami odprlo nova vrata. Pred vami so nove priložnosti na starih poteh, jih prepoznavate? Oktober bo zanimiv. Zdelo se bo, da ujčkamo zastarele koncepte in se jih trudimo nekako umestiti v moderne čase. Kot bi se odločili za neki retro pogled na svet. To ni slabo, veste. Tako lahko obudimo stare dobre vrline, kot so poštenost, marljivost, spoštljivost itd., saj vsi poznamo izraz, da je nekdo stare šole, kar pomeni, da je še posebno uglajen. 

Je krepost izumrla?

Vsak posameznik (in posameznica) se odloča, kakšna oseba je. Čeprav v filmih mnogokrat slišimo, da je viteštvo ali kavalirstvo izumrlo, pa to ne pomeni, da velja tudi za nas. Vsak izmed nas je lahko ‘kavalir’ v svojem vsakdanu, ne glede na naš spol.

Čas je za nekaj novega

Število 10 vedno prinaša res preteklosti in Karme. Bomo kot človeštvo, končno enkrat za vselej premagali izzive pohlepa, ega ter teme znotraj sebe?  Če se že nekaj časa odločate za večjo spremembo, predvsem, če je le-ta povezana z vašim domom, zdravjem ali športom, prehrano ali gradnjo, je oktober kot nalašč čas za vas. Tudi zdravniški posegi in zdravljenje akutnih bolezni bodo v tem času boljši. Za vse, ki bi radi delali na sebi, pa je izvrsten čas za pogled v svoje otroštvo ter v zavest, ki jo nosite v svojem DNK. Vse več je dokazov, da podedujemo tudi travmo. 

Kdo je oseba, ki jo ustvarjate? Je Nepremagljiva?

Veste, kdo določa, kakšna oseba ste? Vaši starši, vzgoja, pretekle izkušnje, znanje, možnosti … Kaj pa VI? Ne glede na položaj, v kateri ste, pa naj bo dobra ali slaba, samo VI določate, kdo ste in kako se odzivate. Nihče vas ne more prisiliti biti dobrotniški ali biti zlobni. Ne predajajte svoje moči pritiskom okolice! Zdaj je čas, da razmislite, kakšna oseba želite biti in začnete dolgoročno strategijo doseganja topno tega: najboljše oblike sebe. 

Podzavestno spremenljivo oblačno

Naša podzavest bo še posebno aktivna. Možno je, da se bomo odzivali na sebi neznan ali vsaj nevsakdanji način, ne da bi pravzaprav razumeli, zakaj. Dovolite si tudi takšne občutke, ki jih sicer niste vajeni. Prisluhni sebi in svojim globinam. Samo tako boste lahko premagali strahove, za katere niti ne veste, da jih imate ter znova ozavestili želje, katere ste potlačili. Vsem se nam je že zgodilo, da smo se nečemu odrekli, potlačili smo ali zanikali svoja čustva, pa naj gre za jezo ali pa zaljubljenost, morda željo ali radost. Zdaj je čas, da pride na plano vse v nas skrito, ne glede na predznak občutkov. Dovolite si biti žalostni in raziskujte, zakaj je tako. Kaj obžalujete? Kako bi lahko v preteklosti ravnali drugače in seveda, odločite se, da boste v prihodnje to upoštevali.

Oktobra se spreminjamo 

Oktober nosi možnost spremembe, ki bo dolgotrajna, zato učinek naših odločitev ne bo takojšen. Ne upajte na hitre rezultate in čudeže. Raje izberite daljšo, a pravo pot. Septembra smo preteklost ozaveščali, zdaj jo bomo spuščali. Število 10 je posebno karmično število, saj ne nosi negativnih vibracij, ampak nam pomaga negativno odrezati ter pustiti v preteklosti. 

Oktober bo mesec prepoznavanja resnice in naših lastnih slabših izbir. Septembra smo zdravili in podoživljali preteklost, sedaj pa se bosta močneje oglasila naša podzavest in občutek za pravičnost. Iskali bomo resnico in pričakovati je, da bo marsikatera oseba pokazala svoj pravi obraz.

Deseti mesec prinaša energijo razstrupljanja, zato je idealen čas za prečiščevanje fizičnega telesa kot tudi uma in čustev. Izbirajmo lahko in zdravo hrano, pozitivne misli in pa preživimo več časa v naravi. Dolgi sprehodi in svež zrak lahko ključno pomagajo pri prepoznavanju tistih naših lastnih vzorcev, ki nam najverjetneje ne pomagajo.

Stopamo v čas učenja ter čistosti, zato se ”nam” bo razjasnilo marsikaj.

Z Ljubeznijo za vas,

LiLi SoRuM

TV voditeljica, avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach

www.lili-sorum.com

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam