Vsebino omogoča Puklavec Family Wines

Glam penina za glamurozen december

Letošnje leto bi vse najraje kar pozabile in vsi že močno pogrešamo socialni stik in bližino drug drugega. Bliža se najbolj praznični mesec, ki pa bo zelo drugačen kot vsi do sedaj … Kljub temu pa nepremagljive ne bomo obupale!

Čas je za glamur!

V vinski kleti Puklavec Family Wines smo se ravno tako znašli v precepu. Naša filozofija, ki pravi, da je penina družabna pijača, saj se rada druži, je v »novi sedanjosti« pogorela. Tako so morali ob snovanju nove penine popolnoma spremeniti miselnost. Kako ljudem popestriti letošnji veseli december, ki bo minil brez večjih druženj in zabav, bolj kot ne v domačem krogu?

Zadevo smo vzeli v svoje roke in naredili prav poseben dizajn, ki bo ljudem prinesel dobro voljo, pozitivno energijo in predvsem malo tistega prazničnega blišča in glamurja, ki ga po vseh teh mesecih še kako pogrešamo. 

Ob dejstvu, da je vsaka penina že sama po sebi ustvarjena za užitek, njena prisotnost pa pomeni razkošje in dobro razpoloženje, so novi glamurozni penini dodali samo še tisto piko na i, ki jo razlikuje od ostalih mehurčkov – zlato preobleko, sestavljeno iz tisočerih bleščic. Njena podoba spominja na disko kroglo, ki prav tako kot penina Glam Edition, že njena prisotnost pomeni, da se tu odvija prava zabava.

Glavno sporočilo GLAM penine je, da si lahko tudi doma pričarate glamurozno in super zabavo. Vse kar potrebujete je stilsko dovršeno steklenico mehurčkov in par idej, ki vas bodo razvedrile v domači »karanteni«: večerja v dvoje, virtualna zabava z vašimi prijatelji, glamurozno okraševanje doma ali pa samo prijeten večer ob gledanju najljubših serij in filmov.

Nekaj namigov za GLAM december

GLAMurozna zabava na daljavo

Namesto prave zabave priredite virtualno zabavo preko Zooma. Povabite prijatelje, pripravite igre, organizirajte karaoke, predvsem pa slecite trenirko in se uredite. Oblecite bleščečo obleko in čevlje z visoko peto. Okrasite  vaš dom in mu dodajte dotik glamurja. Vsekakor pa odprite GLAM penino in nazdravite!

GLAMurozen dom

Okrasite ga z božičnimi dodatki, postavite smrečico, na radiu naj se predvajajo božične pesmi, v zraku pa naj zadiši vonj po sveže pečenih čokoladnih piškotih. Na koncu nazdravite z našo novo GLAM penino. 

GLAMurozna večerja v dvoje

Že nekaj časa partnerja/ke niste povabili na večerjo? Skuhajte jo doma, ali pa naročita hrano, okrasita prostor, prižgita romantično glasbo in se oblecita v glamur. Uživajta v večeru, ki je namenjen samo vama. Nazdravita na nove zmage, s stilom.

Kakšna pa je GLAM Edition penina in h katerim jedem jo lahko postrežemo?

Polsuha penina Glam Edition je pridelana po charmat postopku iz sort beli pinot in chardonnay. Očara s cvetico, ki spominja na citruse ter rumeno sadje, s pridihom cvetličnih in mandljevih not. Postala bo vaša najljubša spremljevalka zabav, večerov v dvoje ali pa najlepše darilo za vaše najdražje. 

Praznična penina pa je s svojo svežino odlična spremljava tudi hladnim ali toplim predjedem. Pazite le, da te jedi ne bodo preveč slane ali začinjene saj lahko »povozijo« živahno strukturo penine. Recimo glamurozni mehurčki bodo odlično pospremili tatarski biftek, ki se pogosto znajde na praznični mizi.

Foto: Peter Irman

“Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!“

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam