Vsebino omogoča ELECTROLUX

Poletna solata s hrustljavimi popečenimi kruhki

Vsak večer, preden zaspim, na hitro preverim instagram, pogledam, kaj so objavili moji prijatelji, kaj se dogaja v kulinaričnem svetu, kakšne so novosti, trendi. 

Potem pa tik pred spanjem pregledam še vse ‘fashion’ profile, ki jim sledim. Dolgonoge, vitke lepotice se smejijo s slik in so pripravljene na poletje, oblečene v zadnje modne trende. Takrat se odločim, da je čas, da tudi jaz malo aktiviram svoje telo, da bo blestelo in se bom počutila dobro. Torej je čas za solate, ha, ha.

Naj se sliši še tako klišejsko, drage moje nepremagljive, bodimo iskrene do sebe. Vse smo se že kdaj odločile, da bomo sedaj pa res 14 dni samo na solati. In kaj je lepšega kot biti na solati v obdobju, ko imamo na voljo obilico zelenjave?! Jaz sem pripravljena na svoje solatne dneve in skok v kopalke, pa ve? 

Moj recept je samo namig, kako lahko pripravite solato, ve pa čarajte z zelenjavo in sadjem, ki ga imate rade. Popečeni kruhki v solati nas nasitijo in dodajo piko na i, da lahko rečemo: »Vau, kako hrustljava solata!« 

Slastna poletna solata s popečenimi kruhki.

Ne samo zaradi kopalk, ampak tudi zaradi okusa, zaradi vsega dobrega, kar sveža zelenjava prinese telesu, je solata odlična izbira. 

Čudovito poletje vam želim in predvsem, da se dobro počutite v svojem telesu. 

Vaša nepremagljiva Pola 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam