Predstavljamo vam Nepremagljivo kuhinjo

Od danes naprej lahko v naši spletni trgovini kupite tudi kuharsko knjigo Nepremagljiva kuhinja z Almo Rekić. Zdaj vam idej, kaj skuhati, ne bo zmanjkalo. Nad recepti in okusi jedi pa boste naravnost navdušene.

Kaj naj skuham za kosilo, za praznovanje, za pogostitev prijateljev, je zagotovo eno najpogostejših vprašanj, ki si ga zastavljamo Nepremagljive. Tudi midve z Rebeko nisva izjemi, zato sva se odločili, da sebi in vam olajšava življenje. In ker imava pri roki še eno najboljših kuharic, kar jih poznava, našo mojstrico Almo Rekić, je bila rešitev jasna. Izdale bomo kuharsko knjigo Nepremagljiva kuhinja. Alma nama res velikokrat nama pomaga s koristnimi nasveti in z nama deli recepte za jedi, vsako druženje z njo pa tako ali tako pomeni, da bomo kaj dobrega pojedle in spile.

Alma Rekić

Almina kuhinja je v stilu “fine dining”, to so jedi, ki so pripravljene tako, da so videti tako kot v restavraciji, a njene so začinjene še z domačnostjo. Z Rebeko sva jo prosili, naj bodo recepti kar se da enostavni in jasni, zato jih bo vsaka izmed vas, ki zna kuhati, z lahkoto osvojila. Nekatere jedi in sladice so klasika, z nekaterimi se boste verjetno srečale prvič in ravno to je čar naše Nepremagljive kuhinje. Po mili volji se lahko poigravate s sestavljanjem obrokov, kadar se želite malo pohvaliti pred gosti, pripravite večhodni meni, lahko pa jih navdušite tudi s posamezno jedjo. Vse jedi smo tudi fotografirali tako, da lahko vidite, kako jih postaviti oziroma dekorirati krožnik. Knjiga je razdeljena na poglavja, kot so prigrizki, juhe, mesne jedi, ribje jedi, testenine, rižote in sladice.

Nepremagljiva kuhinja je nastala v sodelovanju z našim dolgoletnim partnerjem podjetjem Electrolux, blagovno znamko bele tehnike in gospodinjskih aparatov. Electrolux že več kot 100 let izboljšuje življenja ljudi po vsem svetu. Njihovi napredni aparati nam prihranijo kar nekaj časa, ki ga lahko porabimo za družino, druženje, ali pa zase. Nepremagljiva kuhinja pa ima tudi dobrodelno noto, saj bomo od vsakega prodanega izvoda 3 evre podarile društvo Viljem Julian.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam