ELECTROLUX

Privoščite si kavo, kot jo pije naša Rebeka

A si lahko predstavljate življenje brez kave? Velika večina odraslih, bo zagotovo odgovorila z ne. A kaj je tako čarobnega v kavi, da ne moremo živeti brez nje?

Je to vonj, okus ali morda občutek ob pitju? Kava vsebuje kofein, naravno poživilo, ki deluje na osrednji živčni sistem ter lahko poveča budnost in raven energije. To je zagotovo eden od razlogov, zakaj si mnogi med nami zjutraj privoščimo skodelico tega omamno dišečega napitka. 

Mnogi si jo radi privoščimo za dvig energije tudi čez dan. Poleg tega ima kava bogat in kompleksen okus, ki ga lahko uživamo v različnih oblikah, kot so espresso, kapučino in latte. Nekateri uživamo tudi v družabnem vidiku pitja kave, kar pomeni, da se ob skodelici kave družimo s prijatelji, ali pa si s sodelavcem enostavno malo oddahnemo od dela. Razlogi, zakaj ljudje obožujemo kavo, so lahko različni, na koncu pa je vse odvisno od osebnih preferenc in izkušenj. Dejstvo pa ostaja, da je težko reči ne odlični kavi. Naša Rebeka si najraje privošči kavo z riževim mlekom. Iz prve roke pa vam povem, da pri njej še nisem pila slabe kave. Glede na to, da je velika ljubiteljica kave, je to povsem logično, a danes vam izdam, kdo je njen pomočnik.

Kavni aparat, ki je navdušil Rebeko

Z aparatom Explore 6 Manual Espresso lahko tudi vi v udobju lastnega doma uživate v bogatih aromah in žametnih teksturah kavnih napitkov iz vaše najljubše kavarne. Danes vam odkrijemo skrivnost poustvarjanja izjemnega okusa v domači kuhinji. Si predstavljate, da si lahko najljubšo kavo privoščite doma kadar koli?

Natančen nadzor za popoln okus

S tehnologijo Thermo Block lahko natančno nadzorujete temperaturo in kavo pripravite izjemno hitro. Rezultat je kava popolnega okusa in lahko ste brez skrbi. Vaša kava bo imela vsakič popoln okus.

Odkrijte več možnosti priprave kave

Komplet filtrov vam ponuja več možnosti priprave kave. Vsebuje filter 2 v 1 ter vložek E. S. E., ki je združljiv s kapsulami. Filtra omogočata povsem preprosto prilagajanje intenzivnosti priprave ali nastavitev aparata za vselej popolno kavo.

Funkcija za popoln espresso

S funkcijo Auto-Shot Volume Control lahko količino kave pri pripravi espressa popolnoma prilagodite izbrani skodelici. Izjemno natančen nadzor z enim samim pritiskom na gumb. Enostavno in omamno.

Čiščenje je povsem preprosto

Čiščenje je po pripravi popolnega espressa zahvaljujoč snemljivemu prestreznemu pladnju neverjetno preprosto, kar je zagotovo zelo pomembno. Vsakdo si namreč želi aparat za kavo, ki je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. 

Če pladenj odstranite, lahko v aparat namestite do 12 cm visoko skodelico, kar pomeni, da boste lahko kuhali tudi bele kave ali takšne, ki jim boste dodali še sladoled.

Ustvarite popolno peno

Uživajte v kavi popolne kavarniške teksture s pomočjo penilnika mleka polne velikosti. Zmogljivi penilnik mleko spremeni v žametno, prefinjeno peno, ki je idealna za kapučino in druge kavne napitke. Vaši gostje bodo očarani in verjemite, da bodo z veseljem prihajali k vam na obisk in kavo.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam