Rebeka Dremelj v gledaliških čevljih: Jamska ženska prihaja v Slovenijo!

Slovensko medijsko in glasbeno sceno že leta krasijo različni talenti, a med njimi je ena Nepremagljiva dama, ki vedno znova preseneča in postavlja nove mejnike.

Naša Rebeka Dremelj, ena od ustanoviteljic tega spletnega mesta, je pripravila nov gledališki spektakel, ki ga ljubiteljice gledališča nikakor ne smete zamuditi.

Predstava Jamska ženska, ki je že osvojila občinstvo po vsem svetu, bo zdaj prvič zaživela tudi na slovenskih odrih. Moška različica te predstave Jamski človek je v Sloveniji doživela čez 700 ponovitev, kar za gledališče pomeni velik uspeh. A tu ni konec presenečenj – v vlogi glavne in edine junakinje bomo lahko spremljali prav Rebeko. Kot pravi Ranko Babič, režiser predstave, ki je v preteklosti s svojo Moško copato in Krizo srednjih let za veliko nas postavil nove standarde smeha: “Prav je, da nam tudi ženske povedo kar nam gre!

Glede svoje vloge v predstavi pa nam je Rebeka povedala: “Sem noro vzhičena, vesela, hkrati živčna, ker se podajam na sebi neznano področje. Ne morem ravno reči, da se podajam samozavestno, čeprav mi vsi okoli mene govorijo, da bom to speljala z levo roko. Lepo je, da ljudje verjamejo vame, ampak vseeno sta prisotna rahla trema in strahospoštovanje do dela.”

Če ste tudi ve tako navdušeni kot me, imamo dobro novico: karte za predstavo so že v prodaji! “Jamska ženska” bo gostovala po vsej Sloveniji, premiera pa bo 6. decembra v Mengšu. Ne zamudite priložnosti za smeh, zabavo in čustva ki jih prinaša ta izjemna predstava.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam