Vsebino omogoča Maistra d.d.

Tako imate lahko s predšolskimi otroci nepozaben jesenski oddih

Novo šolsko leto se je začelo na polno, a predšolski otroci in naši najmlajši lahko v teh prijetnih in ne več prevročih zgodnjih jesenskih dneh dneh še vedno uživajo, tudi na morju. Naš predlog je Family hotel Amarin v Rovinju.

Večina se nas strinja, da so ravno nekoliko manj vroči, umirjeni, a zato toliko bolj čudoviti dnevi v septembru kot nalašč za družinski pobeg na morje. Kadar so z nami tudi najmlajši, pa je smiselno izbrati kraj, kjer je zanje še posebno dobro poskrbljeno, da jim ni dolgčas in lahko uživajo v vsem, kar jih obdaja. Eden takih priljubljenih krajev je Family hotel Amarin v Rovinju, kjer so s svojo ponudbo mislili na vse, tudi na naše najmlajše. 

Kaj vse lahko z vašimi najmlajšimi počnete v Amarinu?

Ste mislili, da so negovalni tretmaji le luksuz in užitek odraslih? Potem se motite. V njih lahko uživajo tudi naši najmlajši. V Amarinu jim je na voljo Kids spa, v katerem bodo za otroke poskrbeli s tretmajem za razvajanje v njihovem najljubšem slogu: z mamljivimi vonji jagod in čokolade. Tretmaji so prilagojeni nežni otroški koži, tako pri obrazni negi kot negi telesa v obliki masaže. V spa sobi pa lahko otroci uživajo v tretmaju tudi v družbi najboljšega prijatelja.

V Family hotelu Amarin je otrokom na voljo Kids spa, v katerem bodo za otroke poskrbeli s tretmajem za razvajanje v njihovem najljubšem slogu: z mamljivimi vonji jagod in čokolade.

Family hotel Amarin prav tako ponuja družinsko jogo – preprosto sproščujočo vadbo, namenjeno družinskemu druženju in sprostitvi ob umirjeni glasbi. Ne le da vadba spodbuja nastajanje hormona sreče, poleg tega se člani skupine ob njej povežejo še nekoliko drugače in skupaj doživijo posebno izkušnjo.

Plavalna šola za neplavalce je namenjena otrokom, starejšim od štirih let, ki ne znajo plavati. Tečaj je organiziran tri dni, po njegovem zaključku pa otroci prejmejo diplomo za udeležbo, ki jim jo podari kar hotelska maskota Marin, nad katero so malčki vselej navdušeni.

Ena od priljubljenih delavnic je tudi S.T.E.A.M.

Ne bi pretegnili zgolj nog, ampak bi malo kravžljali tudi možgančke? Znanost, tehnologija, inženiring, umetnost in matematika se združujejo pod imenom delavnice S.T.E.A.M. Namenjene so otrokom med 3. in 7. letom starosti, na njih pa se na zabaven način učijo o neverjetni znanosti in tehnologiji, ki nas obdajata na vsakem koraku tudi v vsakodnevnem življenju.

Zagotovo se še spominjate plastelina in zabave ob oblikovanju figuric iz njega? Priljubljena igrica je v Family hotelu Amarin ponovno oživela. Naredi sam plastelin je dejavnost, namenjena staršem otrok, starih 0 do 3 leta, na kateri se naučijo, kako lahko sami izdelajo plastelin iz sestavin v svoji shrambi. Tako bodo tudi doma lahko zamotili otroka z zabavno in varno igrico, ki domuje v vsaki kuhinji.

Tudi otroci imajo svoj klub!

Otroci se lahko podajo tudi v svoj pravi, pravcati klub. Razdeljeni so glede na starost in hkrati v varstvu profesionalnih animatorjev in vzgojiteljev, lahko pa se jim pridružite tudi sami.

Baby Club je namenjen otrokom od 1. do 3. leta. Ustvarjalne delavnice, telesne aktivnosti, razvijanje motoričnih veščin, pripovedovanje zgodb, igranje vlog, premagovanje različnih poligonov, razvijanje ritma, iskanje zaklada, igre v mivki so dejavnosti, ob katerih se z veseljem zamotijo. Tematski tedenski programi vključujejo kulinarični teden, teden barv in oblik, teden čarovnije, teden živali, teden glasbe in ritma ter športni in avanturistični teden. 

Mini Club je namenjen otrokom od 4. do 7. leta starosti. V njem jih zaposlujejo ustvarjalne delavnice, joga za otroke, poslikava obrazov, nindža vojaki, lahko so mali skavti in mali botaniki, ekipne igre, potem so tu še kolesarjenje, pozabljene igre, znanstvene delavnice, iskanje zaklada. Programi vključujejo najrazličnejše tematike: Življenje je oder je otroški kabaret, Marin in njegov zaklad vključuje spoznavanje maskote hotela in iskanje zaklada, Ohranimo planet Zemlja so delavnice recikliranja in botanike … Klub je opremljen s sodobnimi kakovostnimi didaktičnimi igračami ter materiali, ki pospešujejo razvoj ustvarjalnosti ter fine in grobe motorike otrok. Njihovi strokovni animatorji in vzgojitelji bodo poskrbeli, da se bodo njihovi varovanci nadvse zabavali.

Otrokom j ena voljo tudi plavalni tečaj.

Ker so otroci različno stari, zanje potrebujemo tudi različno vsakodnevno opremo. Ta je v hotelu na voljo brezplačno. Tako ne bo bojazni, če ste kaj pozabili ali celo pustili doma, da vam ne jemlje prostora na poti. Na voljo so vam: otroška posteljica, straniščni sedež za otroke, straniščna posoda, snemljiv otroški stopniški stol za umivalnik v kopalnici, grelnik za vodo, otroški kopalni plašč, previjalna miza za dojenčke in kad, koš za odlaganje plenic, grelnik steklenic, kopalna kad za dojenčke, grelnik steklenic za hranjenje, otroška varuška in celo WC-školjka za treniranje.

Večina sob je prilagojena družinam. Bife ponuja tudi kotiček za pripravo zdrave hrane ter obrokov za dojenčke in male otroke za zajtrk, kosilo in večerjo. Štiriindvajseturna storitev zasebnega varstva otrok ob dogovoru in doplačilu, wellness in spa tretmaji za otroke, številni zaprti in odprti bazeni za otroke in dojenčke, otroški fitnes z opremo in programom vadbe, prilagojenim otrokom, edinstveni Amarin Kids Clubi, številna inovativna igrišča na prostem v urejenih sredozemskih vrtovih, znanstveni kotiček, soba z igrami, kinodvorana in druge vsebine za otroke v notranjosti kompleksa pa so še dodatni razlogi, da je Family Hotel Amarin prava izbira, saj lahko uživate v prelepem ambientu in ustvarite nepozabne družinske spomine.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam