Vsebino omogoča ELECTROLUX

Sesalnik, ki nam zelo olajša spomladansko čiščenje doma

Dober sesalnik je vreden zlata, se zagotovo strinjate. Tokrat pa lahko z nakupom sesalnika Electrolux, prejmete tudi darilo.

Darila so neverjetna, saj lahko ob nakupu določenega modela sesalnika Electrolux prejmete parno likalno postajo, palični mešalnik ali ročni mešalnik. A to še ni vse. Ker vemo, da imate Nepremagljive že veliko Electroluxovih izdelkov, lahko ocenite izdelek in osvojite darilo. Vaše mnenje je zelo pomembno, zato pohitite in osvojite 100 brezplačnih pranj.

Kaj nam je najbolj pomembno pri sesalniku? To, da svoje delo opravi, kar pomeni, da nam olajša življenje in prihrani nekaj dragocenega časa. Enostavno rokovanje z njim je tudi izjemnega pomena, sploh da je na baterijo in brez vrečke. Včasih, ko je treba posesati le nekaj drobtin, je res fino, če je sesalnik lahek, da nam ukvarjanje s sesalnikom ne vzame več časa, kot samo sesanje. Vse smo se kdaj zapletle v kabel sesalca, še huje pa je bilo, ko ni bilo nikjer blizu vtičnice. Ja, tako je bilo včasih. Se še spomnite, kako je potekalo praznjenje ali menjava vrečke na sesalcu in ves prah, ki je odletel ven, k sreči, danes teh težav več nimamo. Zakaj teh težav več nimamo? Ker smo našle popoln sesalnik za Nepremagljive.

Rade bi vam predstavile način za brezskrbno čiščenje. Gre za 6-krat bolj učinkovit sesalnik Electrolux Ultimate 800. Motor z visoko hitrostjo namreč zagotavlja 6-krat večjo moč sesanja, rezultat pa je temeljito čiščenje. Najbolj nam je všeč, ker lahko čiščenje opravimo z enim polnjenjem, saj na načinu min, lahko sesalec uporabljate kar 35 minut. Zagotovo se strinjate, da ni nikomur všeč, če je treba sesalnik polniti med čiščenjem. Sesalec ima tudi funkcijo za hitro sprostitev, kar pomeni, da je rokovanje preprostejše. Z le enim dotikom gumba z lahkoto odklopite ročno enoto od napajalne postaje in to z eno samo roko. To je nekaj, kar potrebuje vsak dom.

Electrolux je poskrbel za 3 predstavnike linije Ultimate 800 in navdušene boste.

Electrolux EP81UB25GG 800 Cordless cleaner baterijski pokončni sesalnik brez vrečke Grey, s katerim boste neprekinjeno sesale do 35 minut.

Je izjemno lahek, tako boste čiščenje opravile brez napora. Okvir sesalnika je ergonomsko zasnovan in je iz posebej lahkega aluminija, da ne obremeni vašega zapestja. Skratka, z njim boste kar malo zaplesale po svojem domu.

Electrolux EP81HB25SH 800 Cordless cleaner baterijski pokončni sesalnik brez vrečke Shell White bo neverjetno temeljito očistil ves dom naenkrat.

Odlično očisti tudi majhne reže. Saj veste, kako nas ujezi, ko nečesa ne moremo posesati, saj se v majhnih režah skrije veliko umazanije. To je zmogljiv in prilagodljiv sesalnik, ki vam bo olajšal sodobni način življenja in poskrbel za higiensko čist dom.

Electrolux EP81B25WET 800 Cordless cleaner baterijski pokončni sesalnik brez vrečke Blue poskrbi za temeljito čiščenje, ki ga od svojega sesalnika pričakuje vsaka Nepremagljiva.

Z njim boste enostavno očistile nered na enem mestu ali pa se lotite celotnega doma naenkrat. Najlepše je, da delo opravi z odliko, saj tako prihranimo na času, naš dom pa je videti nepremagljivo čist ?

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam