Ko otrokove prve besede ostanejo spomin za vedno!

Katero zabavno besedo, ki jo je izumil vaš otrok, ste si najbolj zapomnili? Moja hči Ana recimo nutelli še vedno pravi čokoladna marmelada. Ta izraz bo kot spomin na njeno otroštvo v naši družini verjetno ostal za vedno. 

In prav takšne spomine je zaobjela res čudovita podjetniška ideja Mini Pearls, ki jo je razvila Aleksandra, mamica dveh nagajivih in prisrčnih punčk. Zgodbo je začela pisati leta 2018, ko je njena prvorojenka Nikolina začela izgovarjati prve besede. Takrat je razmišljala, kako bi lahko zabeležila luštne besedne zveze in smešne izjave, s katerimi je razveseljevala vse okoli sebe. Tako se je Aleksandri porodila ideja o spominskih karticah, ki jim zdaj že počasi dodaja tudi druge zanimive izdelke. Družina je namreč zelo kreativna in vsak prosti trenutek izkoristijo za to, da ustvarjajo.

Naše bralke lahko Mini pearls kupite z 10% popustom. Pri nakupu vtipkajte kodo NEPREMAGLJIVA.

»Otroške izjave so kot biserčki, ki jih želimo za vedno hraniti v lepi škatlici,« pravi Aleksandra. Tako kot vsaki mamici tudi njej veliko pomenijo spomini – in zbira jih res vestno. Že od rojstva imata tako Nikolina kot Karolina vsaka svojo spominsko škatlo, v kateri se je že nabralo veliko fotografij, risbic in drugih posebnih spominkov. Del spominske škatle pa so seveda tudi Mini pearls spominske kartice.

Neprecenljiv spomin in veliko zabave

Spomin na najbolj zabavne besede vašega otroka lahko ostane za vedno.

Spominske kartice Mini pearls so ustvarjene z ljubeznijo do otrok in otroške domišljije in namenjene zapisovanju zabavnih otroških izjav. Uporabljate jih lahko za otroke od drugega leta dalje oziroma od tedaj, ko začne vaš otrok sestavljati prve besedne zveze. Vsaka kartica je lahko izhodišče za zanimiv in poučen pogovor o različnih temah, kot so čustva, domišljija, naravni pojavi … Izpolnjevanje kartic vam bo zagotovo prineslo obilo smeha in zabave, predvsem pa neprecenljiv in večen spomin na nepozabne otroške izjave. Kar predstavljajte si, kako je luštno, ko svojemu najstniku ali najstnici preberete nekaj besednih cvetk iz otroštva. 

Kartice lahko uporabljate za enega ali več otrok hkrati, tako da beležite izjave več različnih otrok oziroma sorojencev. Odgovore na isto vprašanje lahko na primer beležite v dveh različnih starostnih obdobjih otroka (npr. prvič pri treh letih, potem ponovno pri šestih letih) in tako spremljate tudi razvoj njegove sposobnosti razmišljanja.

Mini Pearls kot izvirno darilo!

Vse se strinjamo, da je iskanje izvirnih daril posebna vrsta umetnosti. Želimo, da je naše darilo novorojenčku ali malčku res nekaj posebnega, da ima uporabno vrednost in da so nad njim navdušeni tudi starši. Tako vemo, da ne bo obležalo nekje v kotu, zaprašeno in pozabljeno.

Mini Pearls kartice so odlično darilo.

Mini Pearls kartice so zagotovo darilo, s katerim res ne morete zgrešiti. Primerno darilo so ob različnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, rojstvo otroka ter prazniki, kot sta materinski dan, božič … Darilni set je tudi videti zares čudovito. Vsebuje magnetno škatlo, 25 kartic z vprašanji, ki so smešna, poučna in zabavna, na primer: Zakaj ima žirafa dolg vrat? Zakaj moramo brati knjige? Zakaj pada sneg? Kako uspe Božičku v eni noči obdariti vse otroke? … Vsebuje pa tudi pet ‘praznih’ kartic, na katere lahko zapisujete otrokove smešne stavke, zanimive besedne zveze ali simpatična vprašanja, kemični svinčnik in darilo presenečenja.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam