Vsebino omogoča HYUNDAI Slovenija

Tako lahko avto postane potujoča pisarna

Ste kdaj razmišljali, koliko časa preživite v avtu? Pravzaprav veliko, kajne? Vsakodnevno se vozimo z različnimi nameni: vožnja v službo in oddaja otrok v šolo, razni dnevni opravki, izleti in še kaj bi se našlo.

V avtu preživimo ure in ure, a se tega niti ne zavedamo. Prav zato ni presenetljivo, da v svojem jeklenem konjičku poleg vožnje včasih poskušamo narediti še vse tisto, kar nam pred odhodom ni uspelo. In ko se odpravimo od doma, avto postane prava potujoča pisarna, saj nikoli ne vemo, kaj bomo čez dan potrebovali. 

Podatki statističnega urada izpostavljajo veliko odvisnost Slovencev od avtomobilskih prevozov, saj je prav osebni avto glavno prevozno sredstvo večine od nas. Čas, ki ga dnevno preživimo v avtomobilu, je dragocen in namenjen nam, zato je še toliko bolj pomembno, da se v njem počutimo dobro, hkrati pa imamo s seboj vse, kar potrebujemo, v mini potovalni pisarni. Nikoli namreč ne vemo, kam nas med delovniki zanese pot. Prav zato smo za vas sestavili seznam najpomembnejših stvari, ki jih je vedno koristno imeti v svojem avtomobilu.

Blok in pisala

Bloki in pisala nam pridejo prav vedno in povsod. Imejte jih pri roki v sredinskem ali sovoznikovem predalu. Tudi samolepilni listki so dobrodošli, bodisi za kakšen opomnik, ko parkiramo v ‘polurni coni’, pa lahko nanje zapišemo uro, medtem ko skočimo na hitri sestanek, pošto ali kakšen drug opravek.

Voda in prigrizki

Steklenica s svežo vodo naj bo vedno v avtomobilu, saj je hidracija zelo pomembna in nanjo, kadar imamo veliko dela, prepogosto pozabimo. Saj veste, če premalo pijemo, nas hitro začne boleti glava. Nič drugače ni s hrano. V avtomobilu imejte vedno zdrav in tudi sladek prigrizek, ki vam bosta dvignila raven energije, kadar vam bo te med napornim delom primanjkovalo.

Nosilec in polnilec za telefon

Najprej je na mestu opozorilo, da med vožnjo ne telefoniramo, saj tako skrbimo za svojo in varnost drugih. A marsikdaj se zgodi, da dobimo klice, tudi ko smo v avtomobilu. V tem primeru je nujen sistem za prostoročno telefoniranje. Če ga nimate, pa vam lahko dobro služi nosilec za telefon. Ta vam pride prav, tudi ko morate na kakšen sestanek in potrebujete navigacijo. Ne pozabite pa niti na polnilec za telefon, če se vam med delom sprazni, da ne ostanete brez baterije. Skorajda nepogrešljiva v današnji informacijski dobi je tudi.

Balerinke in bela majica

Ženske smo rade vedno urejene, a včasih nas na poti tudi kaj preseneti. Zakaj bi morale imeti vedno s seboj balerinke in belo majico? Ker sta to najosnovnejša kosa, ki ju lahko kombiniramo z vsemi oblačili in za vsako priložnost. Če vas tako po nekajurnem nošenju visokih petk bolijo noge, se preobujete v balerinke – in ure do prihoda domov bodo minile lažje in hitreje. Bela majica pa nam bo prišla prav, če se bo med dnevom pripetila kakšna nezgoda, se bomo denimo polile s kavo ali se popackale med kosilom. Tako bo odpravljena marsikatera zadrega. 

Vrečke za trgovino

Pogosto se nam zgodi, da ob vračanju iz službe pred prihodom domov zavijemo še v trgovino. In čeprav se namenimo le po izdelek ali dva, se kupček kupljenih stvari običajno pri blagajni kaj hitro podvoji ali celo potroji. Zato imejte vedno v avtomobilu zložljivo vrečko. Ta nam tudi sicer lahko koristi marsikdaj in marsikje.

Razkužilo in čistilni robčki

Ne le v trgovinah, tudi v službi, na sestankih, ko se odpravimo po opravkih, imamo veliko opravka tako z ljudmi kot s predmeti, ki so se jih pred nami dotikali drugi. Glede na to, da smo v koronskih časih, je zato dobro, da imamo v avto vedno pri roki razkužila in čistilne robčke. 

Zdaj veste, kateri so pripomočki, ki bodo vaš avtomobil spremenili v pravo potujočo pisarno in poskrbeli, da vas nič ne bo presenetilo in ne boste ničesar pogrešali, ko se odpravite od doma. A pri tem je pomemben tudi red v avtomobilu, zato vse stvari pospravite v košare, zabojnike, predale ali organizatorje, ki jih pritrdite za sedeže …

Pri Hyundaijevih avtomobilih z iskanjem tovrstnih kotičkov ne boste imeli težav, saj njihovi jekleni konjički nudijo dovolj prostora in praktičnih rešitev, ki bodo vaš avto spremenile v potujočo pisarno. Poleg tega bodo njihovi udobni sedeži in varnostni sistemi poskrbeli, da vam bo med vožnjo kar se da udobno in boste sproščeni, to pa se bo zagotovo poznalo tudi pri vaši dnevni delovni vnemi. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam