67-letna Kris Jenner je prepričala oboževalce, da se ne stara

Kris Jenner je spomnila, po kom so njene slavne hčerke lepe. Legendarna mama je razburkala Instagram, potem ko je objavila nove fotografije, na katerih je videti precej vitka in neverjetno mladostna.

Razdelek s komentarji je bil poln navdušenih oboževalcev. Zato danes nekaj besed o tem, da se ponaša z večno lepoto. Običajno je Instagram Kris Jenner prostor ponosne mame, kjer objavlja dosežke svojih otrok in vnukov. Sem ter tja objavi kakšno svojo fotografijo, a navadno te niso nič posebnega. Tudi njena oblačila delujejo precej skromno, če jo primerjamo z ostalimi članicami klana Kardashian.

V formi in mladostna

Slavna mama je objavila fotografijo, na kateri je videti izjemno fit. Še bolj nenavadne so na fotografiji njene roke, ki jih skoraj vedno drži pokrite. Dejansko jih v javnosti malce skriva. Internet je njena preobrazba seveda takoj razburkala, saj je izguba telesne teže zelo očitna. Nedavno se je pojavila tudi na rdeči preprogi v New Yorku in opaziti je bilo, da je Jennerjeva videti precej drobna.

Zdravo življenje ali pomoč lepotnih kirurgov

Večina oboževalcev je bila seveda navdušena in zagotovo je bilo ogromno pohval. Seveda pa so se našli tudi ljudje, ki dvomijo o njenih metodah. Tega je njena družina zagotovo vajena, saj so glede lepotnih operacij zelo pogosto tarča medijev. Ravno pred kratkim je njena najmlajša hčerka Kylie zavrnila govorice, da je imela veliko plastičnih operacij. Te posege zavračajo tudi druge hčerke. Nedvomno jim je Kris dala odlične gene, a fotografije iz preteklosti večinoma kažejo popolnoma drugačne obraze.

FOTO: PROFIMEDIA

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam