Tako nora je naša Rebeka!

Običajne družine se v soboto dopoldne odpravijo na kakšen izlet v hribe ali v bližnji gozd. Rebeka pa si je s svojo namesto tega privoščila adrenalinsko dogodivščino.

Sončno sobotno dopoldne je izkoristila za to, da se ji je izpolnila dolgoletna želja – poleteti z akrobatskim letalom. O tem se je že nekaj časa pogovarjala s prijateljem Juretom, ki je akrobatski pilot in ima tudi svoje letalo, sobota, 26. marca pa je bila dan D. “Tudi sicer obožujem adrenalinske podvige, pred leti sem na primer za snemanje spota 6x ali 7x skočila s padalom, v zabaviščnih parkih sem za vlakce smrti vedno prva v vrsti in bolj kot so strašni, bolj uživam,” pravi naša Nepremagljiva Rebeka. Dodaja, da se sicer izkušnja z letenjem z akrobatskim letalom ne more primerjati z vlakcem smrti, saj na telo delujejo res močne sile, v nekem trenutku tudi z 8G, kar predstavlja tudi precej velik napor.

Nezemeljska izkušnja

Rebeka si tudi v sanjah ni predstavljala, kaj jo čaka in izkušnjo je opisala kot nezemeljsko. “Na trenutke nisem vedela, ali sva z Juretom gor ali dol, obrnjena na glavo, ali letiva normalno … Letela sva obrnjena na glavo in sem lahko opazovala svet spodaj in takrat se ti zdi, da si vsemogočen.

Že v naslednjem hipu, ko pospeši navzgor, pa se ti zdi, da te je pribilo na sedež, tudi roke ne moreš dvigniti. Res je naporno in klanjam se akrobatskim pilotom, ki morajo biti res v odlični kondiciji, da tole zdržijo. Na koncu sem v smehu sicer rekla, da grem raje še enkrat roditi, kot pa leteti z akrobatskim letalom,” pravi Rebeka, ki si je danes že premislila. Navdušena je nad izkušnjo, vesela, ker jo je doživela in razmišlja, da bi kdaj to še ponovila … Ne še takoj, čez kakšno leto, dve, tri ..

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam