Tako se s sivko razvaja Natalija Verboten

Sivka je čudovit izdelek narave, pogled razvaja s svojo barvo, njen vonj pa pomirja in sprošča. V sivko pa je že dolgo zaljubljena tudi Natalija Verboten. 

Že leta jo goji doma na terasi, ker prekrasno diši in je zelo lepo videti, z leti pa je opazila tudi, da ji pomaga odpraviti rahle glavobole, blaži manjše kožne okužbe, pike žuželk, opekline, deluje protibakterijsko in antiseptično, blaži stres, njeni suhi cvetovi v vrečicah v omari pa odganjajo molje.

Ker Natalija sodi med tiste nepremagljive, ki ne vržejo puške v koruzo, je tudi ona izkoristila epidemijo za razvoj nove poslovne ideje. Tako je nastala kolekcija Sivka, v kateri so različni izdelki, od eteričnega olja do sveče in parfuma, ki se med seboj odlično dopolnjujejo. Najdete jih v Natalijnem kotičku, me pa smo jo prosile, naj nam zaupa nekaj uporabnih namigov za razvajanje z njeno kozmetiko.

Natalijini namigi, kako se lahko razvajamo s sivko

V čudovito sivko je zaljubljena tudi Natalija.

Če me rahlo boli glava ali sem vznemirjena, si nekaj kapljic eteričnega olja rada kanem v difuzor, ki prostor hitro odišavi s sivko, ki me pomiri, marsikdaj mi odpravi glavobol …

Pred spanjem vsakemu iz družine kanem kakšno kapljico eteričnega olja na vzglavnik, da lažje zaspimo.

Eterično olje sivke

Krema za roke je izredno bogata z različnimi olji, ki se hitro vpijejo, zato je hranljiva za kožo, tudi suho in utrujeno; primerna je ne samo za kožo na rokah, pač pa tudi na nogah/stopalih, kjer si jo lahko malo bolj na debelo namažemo zvečer, čez pa obujemo bombažne nogavice, da so noge zjutraj čudovito mehke.

Krema za roke

Za popolno razvajanje si naredimo negovalno kopel (po njej bo telo oblečeno v raztopljeno kakavovo maslo – to je res čudežna kopel in hkrati zelo hranljiva maska) ter prižgemo dišečo svečo.

Dišeča sveča

Čudežno negovalno kopel si lahko naredimo tudi samo za roke ali stopala, najbolje zvečer pred spanjem (košček sivkine negovalne kopeli damo v posodo s toplo vodo, najbolje keramično, nato roke ali noge namakamo v njej približno 10 do 15 minut). Ko boste zaključili kopel, bodo vaše roke/noge oblečene v raztopljeno kakavovo maslo. Nežno jih obrišite in pustite, da se maslo še naprej vpija.

Vonj sivke v meni vedno prebudi pozitivne misli, me navda z optimizmom in samozavestjo, zato sem si jo želela tudi v cvetni mešanici parfuma Natalija N.1.

Za samozavesten in optimističen vstop v nov dan priporočam prhanje s hranljivim oljčnim milom Sivka, po njem pa se nadišavite še s parfumom Natalija N.1.

Milo

Kako nam perilo lahko še lepše diši? Lahko v zadnjo vodo pri pranju perila, ki je namenjena izpiranju in je hladna, dodamo nekaj kapljic eteričnega olja sivke ali ga pred likanjem perila kanemo v stekleničko vode s pršilko. Dobro premešamo, tik pred likanjem pa nežno pokropimo perilo, da nam lepše diši.

Sivkino vodico oz. hidrolat lahko uporabljamo tudi ob razdraženi koži po sončenju, depilaciji, britju, za masažo lasišča ali kot osvežitev pred vsakim ličenjem.

Sivkino vrečko ali angelčka uporabljamo za odišavljenje prostora, avta, omare (vonj sivke odganja molje), je pa tudi odlično darilo.

Sivkina vrečka

Deo stick – ko sem ga preizkušala, sem k temu dezodorantu pristopila s precejšnjim dvomom, saj sem v preteklosti včasih uporabila naravne izdelke, a sem po nanosu še vedno vonjala svoj pot. Moram priznati, da me je Deo stick sivka takoj prepričal. Namenjen je nežni koži, odlično deluje, sivka pa diši še dolgo po nanosu.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam