Ne zamudite prve otvoritvene tekme ženskega EuroBasketa v Sloveniji

Najboljše košarkarice stare celine bodo med 15. in 25. junijem v Ljubljani, kjer bodo igrale na evropskem prvenstvu v košarki. Prvi ženski EuroBasket v Sloveniji bo dogodek za vse športne navdušence in tudi za vse tiste, ki imate radi spektakle.

Naša dekleta bodo vse tekme skupinskega dela v Stožicah igrale ob 18. uri. Uvodno tekmo bodo Slovenke odigrale prvi dan prvenstva, ko se bodo v četrtek, 15. junija, srečale z Veliko Britanijo, dan kasneje jih čaka dvoboj z Nemčijo, nato pa se bodo po dnevu premora v nedeljo, 18. junija, pomerile še s Francijo.

Prva tekma bo zelo pomembna

Tekma proti Veliki Britaniji je za slovensko reprezentanco zelo pomembna, saj je začetek z zmago na domačih tleh odlična popotnica za nadaljevanje. Organizatorji so prav za to tekmo pripravili bogat program ter številna presenečenja za gledalce. Predvsem pa je pomembno to, da bo dvorana polna do zadnjega kotička, da bo poskrbljeno za odlično vzdušje. Slovenski navijači znamo ponesti naše ekipe do zmage. Na vaših krilih bodo tudi dekleta veliko lažje letela po igrišču in pustila na parketu vsaka svoje srce.

Dekleta lovijo svojo najvišjo uvrstitev

Naša dekleta bodo na četrtem zaporednem prvenstvu lovila svojo najvišjo uvrstitev, kar jim bo zagotovo uspelo z izdatno pomočjo s tribun, kjer pa reprezentantke računajo na bučno podporo. Za dosego cilja bo prva tekma z Veliko Britanijo izjemo pomembna. Sicer je slovenska ženska košarkarska reprezentanca do sedaj zasedla enkrat 14. ter dvakrat 10. mesto. 

Poleg domače, slovenske reprezentance, ki bo skušala unovčiti prednost domačega igrišča, bo na skupinskem delu v Ljubljani sodelovalo še 7 ekip. V izločilnih bojih pa se bodo iz Tel Aviv av Ljubljano preselile še 4 ekipe. Finale bo na sporedu 25. junija zvečer, v Ljubljani pa se bodo na isti dan, vendar v popoldanskem terminu, delile tudi vozovnice za olimpijske igre v Parizu prihodnje leto. 

Vstopnice si priskrbite pravi čas

Kako do vstopnic? V prodaji so na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. Cene vstopnic za skupinski del se gibljejo med 15 in 25 evrov. Za izločilne boje ter dvoboje za končne uvrstitve pa se cene gibljejo med 20 in 30 evri, najugodnejše vstopnice za finale pa so na voljo po ceni 25 evrov. Vsaka vstopnica v skupinskem delu omogoča ogled 2 tekem, dopoldanskih ali popoldanskih. Več o razporedu in datumih preostalih tekem pa si lahko preberete na spodnji povezavi: https://www.fiba.basketball/womenseurobasket/2023/competition-system

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam