Vsebino omogoča BeSmart Pharma

To je ključna sestavina za mladosten videz in sijočo kožo

Kolagen je ključna sestavina za mladosten videz brez gub, za močne in goste lase, elastično ter sijočo kožo brez aken, zdrave in močne nohte ter gibljive sklepe. 

O kolagenu je bilo napisanega že ogromno. Je ključna beljakovina v našem telesu, ki predstavlja 25 do 30 odstotkov vseh proteinov. Najdemo ga v tetivah, ledvicah, koži, laseh, nohtih, hrustancu, prebavnem traktu, kosteh, gladkih mišicah in mehurju. Skrbi oziroma je najpomembnejši dejavnik za naše zdrave ter goste lase, elastično in mladostno kožo brez gub, zdrave nohte ter gibljive sklepe. Žal se nastajanje kolagena upočasni že po dvajsetem letu, po osemindvajsetem letu pa kolagen v telesu skoraj neha nastajati. Ne samo to, zelo hitro ga začne telesu primanjkovati, kar opazimo kot pospešeno staranje

In kaj vse bi morale še vedeti, preden se odločimo za nakup?

Kakšen je kakovosten kolagen?

Kolagen je ključna sestavina, ki poskrbi, da se staramo počasneje. V Sloveniji je eden najmočnejših in najbolj kakovostnih kolagen Collagen + Strong BeSmart Pharme, saj vsebuje kar 10.000 mg vrhunskega hidroliziranega ribjega kolagena. Hkrati je ta obogaten s 50 mg hialuronske kisline, ki je zelo poznana in raziskana učinkovina proti staranju. Obogaten je še z vitaminom C, da se kolagen res dobro vsrka, biotinom, ki prispeva k ohranjanju zdravih las in zdrave kože, silicijem ter vitaminoma B12 in B5. Je brez dodanih sladkorjev, umetnih barvil ali arom.

V Sloveniji je eden najmočnejših in najbolj kakovostnih kolagen Collagen + Strong BeSmart Pharme, saj vsebuje kar 10.000 mg vrhunskega hidroliziranega ribjega kolagena.

Zaradi svoje kakovosti, praktičnosti ter dobrega okusa je uporabnice zelo navdušil, zato ni čudno, da ima vask dan več zvestih uporabnic. Na voljo je na spletni strani www.besmart-pharma.com (kjer si lahko preberete še več o učinkih kolagena ter izkoristie kodo KOLAGEN10) ter v bolje založenih lekarnah. Bodite samozavestni in svojo lepoto pokažite tudi navzven. Izkoristite ves potencial, ki ga skrivate v sebi, pokažite se v najlepši luči in bodite junak/junakinja svojega življenja.

S kodo KOLAGEN10 izkoristite 10-odstotni popust pri prvem naročilu, ki velja do 17. septembra.

Poleg staranja nastajanju kolagena v telesu škodijo tudi slabe navade: 

  • Slabe prehranske navade, kot sta uživanje preveč sladkorja in enostavnih ogljikovih hidratov.
  • Kajenje.
  • Sončenje. Izpostavljenost UV-sevanju še dodatno pospešuje izgubo kolagena. Zato ga je treba dodajati prehrani, s čimer pomagamo pri zmanjšanem propadanju lastnega kolagena in povečani sintezi tega. A ni vsak kolagen tudi kakovosten in učinkovit. Še težje pa je najti kolagen, ki je tudi dobrega okusa. 

Ribji kolagen mora biti hidroliziran in v peptidni obliki

To pomeni, da je razbit na manjše molekule, ki se učinkoviteje vsrkajo iz prebavnega trakta v naše celice. V nasprotnem primeru se ga absorbira bolj malo, saj so molekule prevelike in ne morejo prodreti skozi celične membrane.

Izberite kolagen v tekoči obliki

Kolagen je v obliki krem veliko manj učinkovit, saj ne prodre dovolj globoko v kožo. Kolagen je namreč prevelika molekula, da bi skozi naš epidermis (povrhnjico) lahko prešel v dermis (srednjo plast kože). Šele ko pride v dermis, pa ima lahko vse pozitivne učinke proti staranju na našo kožo in celice. Zato ga je treba uživati v obliki tekočih prehranskih dopolnil, ne v obliki krem. Kreme s kolagenom pripomorejo le k manj izsušeni koži, saj naredijo na njej plast, ki zadržuje vlago.

Priporočljivo je uživati 10.000 mg kolagena dnevno, ki mora biti za učinkovito absorpcijo v hidrolizirani obliki.

Kolagen je lahko tudi dobrega okusa. Preizkusite Collagen + Strong in kolagen bo postal odlična jutranja rutina za čudovit dan, ki sledi.

Kako lahko povečamo učinkovitost kolagena?

Da je lahko kolagen res učinkovit v naših celicah, so kakovostnim kolagenskim izdelkom dodane še nekatere druge učinkovine. Te pospešijo endogeno sintezo lastnega kolagena za boljšo absorpcijo vnesenega. Tri pomembne dodatne učinkovine so vitamin C, ki pripomore k boljši absorpciji kolagena, vtiamin D3, hialuronska kislina in biotin oziroma vitamin B6, ki pki še izboljšajo učinkovitost kolagena ter še dodatno pripomorejo k izboljšanju videza kože, las ter nohtov.

Kako hitro opazimo prve učinke in kako vemo, da kolagen deluje?

Prvi učinki kolagena se začnejo kazati na koži in laseh približno po mesecu in pol, dveh mesecih. Maksimalen učinek pa bo viden po štirih, petih mesecih rednega jemanja. Vsaj pri res kvalitetnih vrstah kolagena, ki vsebujejo več kot 7000 mg kolagena z dodanim hialuronom, biotinom in vitaminom C. Moramo pa ga uživati redno in vztrajno. Na koncu boste nagrajene ne samo z boljšim videzom, ampak tudi z dobrim počutjem ter večjo samozavestjo. Izkoristite kodo KOLAGEN10 in 10-odstotni popust za enega najmočnejših in najbolj kakovostnih kolagenov pri nas na www.besmart-pharma.com.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam