To je najbolj praktičen sistem za potovanje z otroki

Blagovna znamka Nuna nikoli ne neha presenečati! Novost Nuna Next System presega vsa pričakovanja in sodobnim družinam ponuja resnično praktičen sistem za potovanje z otroki v avtomobilu v prvih, za mlade starše najbolj izzivov polnih letih. 

Najnaprednejši modularni sistem blagovne znamke Nuna predstavlja nov način potovanja! Tukaj je Nuna Next System – sistem, ki smo ga dolgo pričakovali, sistem, ki je ponovno izstopajoča in napredna pridobitev v svetu otroške opreme. Nuna Next System omogoča varno in bolj praktično potovanje z otrokom od rojstva do 4. leta starosti. Prvi in ključni sestavni element novega sistema je Isofix baza Nuna Next, ki je združljiva s kar 4 priljubljenimi izdelki te izjemne blagovne znamke z nizozemskimi koreninami; s košaro za novorojenčka Cari Next, z avtosedežema skupine 0+/lupinicama Pipa Next in/ali Arra Next in otroškim avtosedežem skupine 0+/1 Todl Next.

Kaj je modularni sistem? 

Modularni sistem je sistem iz sestavljivih delov, v tem primeru iz: 

  • Isofix baze Nuna Next, 
  • avtosedeža za novorojenčka in dojenčka (lupinice/avtosedeža skupine 0+) Nuna Pipa Next ali Nuna Arra Next, 
  • košare za novorojenčka Cari Next, 
  • avtosedeža za novorojenčka, dojenčka in malčka Nuna Todl Next. 

Največje prednosti modularnega sistema Nuna 

Isofix baza Nuna Next: 1 baza, ki omogoča 4 načine potovanja. Če se odločite za nakup modularnega sistem Nuna Next, boste v vseh fazah uporabe (avtosedeža, lupinice in košare za novorojenčka) lahko uporabljali enotno Isofix bazo. Isofix bazo Nuna Next System torej lahko uporabljate od otrokovega rojstva in vse do 4. leta starosti. Največja prednost je torej ena Isofix baza, ki je združljiva s poljubnimi elementi otroške opreme Nuna Next Sytem. Kombinacija avtosedežev z isto Isofix bazo je popolna z vidika funkcionalnosti in varnosti, hkrati pa omogoča tudi eno skrb manj v različnih starostnih obdobjih otroka. Ključno pri tem pa je, da se lahko sami odločite, ali boste uporabili vse komponente, ki so na voljo, ali boste Isofix bazo Nuna Next kombinirali le z enim izbranim modulom sistema Nuna Next.

Modularni sistemi, ki prevladujejo na svetovnem tržišču, so navadno sestavljeni iz združljive Isofix baze, avtosedeža za prvo in avtosedeža za poznejše starostno obdobje otroka.

Isofix baza Nuna Next: 1 baza, ki omogoča 4 načine potovanja. Če se odločite za nakup modularnega sistem Nuna Next, boste v vseh fazah uporabe (avtosedeža, lupinice in košare za novorojenčka) lahko uporabljali enotno Isofix bazo. Isofix bazo Nuna Next System torej lahko uporabljate od otrokovega rojstva in vse do 4. leta starosti. Največja prednost je torej ena Isofix baza, ki je združljiva s poljubnimi elementi otroške opreme Nuna Next Sytem. Kombinacija avtosedežev z isto Isofix bazo je popolna z vidika funkcionalnosti in varnosti, hkrati pa omogoča tudi eno skrb manj v različnih starostnih obdobjih otroka. Ključno pri tem pa je, da se lahko sami odločite, ali boste uporabili vse komponente, ki so na voljo, ali boste Isofix bazo Nuna Next kombinirali le z enim izbranim modulom sistema Nuna Next. Modularni sistemi, ki prevladujejo na svetovnem tržišču, so navadno sestavljeni iz združljive Isofix baze, avtosedeža za prvo in avtosedeža za poznejše starostno obdobje otroka.

Posebnost Nuna Next System pa je, da je vključena tudi košara za novorojenčka, ki se lahko namesti na Isofix bazo v avtomobil in na poljuben model otroškega vozička Nuna. Nuna predstavlja prvo košaro za novorojenčka, ki jo lahko montirate v avtomobil. To je izjemna novost, ki je prava inovacija na področju sodobne otroške opreme. Košara za novorojenčka Nuna Cari Next je zagotovo največja posebnost Nuna Next modularnega sistema, saj se jo, za razliko od večine košar za novorojenčka, ki so na voljo na tržišču, lahko montira tudi na Isofix bazo Nuna Next. Blagovna znamka Nuna je pri snovanju tega sistema predvidela prav vse življenjske situacije, zato lahko sodobnim staršem in malim zakladkom z gotovostjo ponudi eno izmed najbolj dovršenih inovacij sodobne otroške opreme in vrhunski sistem, ki zagotavlja varnost, udobje in prijetno uporabo. 

Imate dodatna vprašanja? Vabljeni, da se oglasite na info@malizakaldi.si, prek zasebnega sporočilca na instagramu ali profilu Mali zakladi na facebooku ali na telefonski številki +386 51 550 626. Dobrodošli tudi v fizični trgovini Mali zakladi v središču BTC Cityja v Ljubljani. V kotičku z avtosedeži vrhunskih blagovnih znamk si lahko v živo ogledate tudi celoten modularni sistem Nuna System Next. Vljudno vabljeni k obisku! 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam