Vsebino omogoča BIG BANG

To je najhitrejši in najučinkovitejši sušilec las!

Fen frizura je pri ženskah med najbolj priljubljenimi, zato ne preseneča, da je, tudi ko obiščemo frizerske salone, poleg striženja in umivanja las med najpogostejšimi izbirami. Zadovoljstvo ob tem, da se pričeska obdrži tudi do nekaj dni, je namreč vsekakor želja vsake zaposlene poslovne ženske in mame. 

Urejena pričeska nam daje večjo samozavest, poleg tega pa smo zaradi nje tudi bolj zadovoljne, saj vpliva na naše dobro počutje. A ker je čas v našem pestrem vsakdanu zelo pomemben, smo se nepremagljive odločile, da gremo na lov za najboljšim sušilnikom las, s katerim bi ženske lahko prihranile čas pa tudi nekaj denarja, ker jim ne bi bilo treba tako pogosto hoditi k frizerju. Prav kakovosten sušilnik las je namreč – poleg nekaj lepotnih trikov, ki jih bomo z vami delile spodaj – ključen za lepo pričesko in zdrave, krepke lase.

Triki za popolno fen frizuro

  1. Pred sušenjem vedno uporabite sredstvo za zaščito pred vročino. Ti izdelki namreč lase učinkovito zaščitijo pred vročim zrakom. Las, če se le da, ne sušite takoj po umivanju. Idealno bi bilo, če bi jih pustili približno 15 minut pod turbanom iz brisače.
  1. Za sušenje, če je le mogoče, ne uporabljajte najbolj vroče stopnje. Temperatura sušenja mora biti primerna, da vas koža ob tem ne peče. Če pa se vam zelo mudi in nimate veliko časa, priporočamo, da izberete nižjo temperaturo, a nastavite višjo stopnjo pihanja. Tudi če so vaši lasje fini in tanki, se odločite za nižjo stopnjo pihanja, saj se bodo v nasprotnem primeru hitro zavozlali.
  1. Pri sušenju upoštevajte minimalno razdaljo, ki mora biti vsaj dvajset centimetrov stran od lasišča.
  1. Lase sušite postopoma, vedno od lasišča do lasnih konic. S tem boste zgladili luskasto povrhnjico in lase zaščitili pred negativnimi vplivi iz okolja.
  1. Med sušenjem ves čas krožite s sušilnikom, da vročina ne bo delovala samo na eno mesto. Lase pred sušenjem razdelite na več delov oziroma pramenov, ki jih pritrdite z velikimi zaponkami. Sušite vedno od zatilja v smeri proti zgornjemu delu lasišča – s tem boste preprečili, da bi vroč zrak ves čas deloval na isto mesto.
  1. Na koncu uporabite še hladno stopnjo. Tako boste lasem odvzeli preostalo toploto, zaradi česar bodo bolj elastični.

Ključna je izbira pravega fena

Ker si vsi želimo čimbolj enostavno priti do pričeske kot iz salona, hkrati pa izbiramo za svoje lase samo najbolj kakovostne izdelke, smo nepremagljive preizkušale sušilnike za lase in skupaj izbrale najboljšega. Naše priporočilo je nedvomno sušilnik las Dyson Supersonic Cooper. Dolgotrajen postopek sušenja in težak fen sta dve stvari, ki nam pri sušenju doma zagotovo nista ljubi, a pri Dysonu so mislili na vse.

Medtem ko imajo drugi sušilniki težo na vrhu, se sušilnik Dyson ponaša z motorjem v ročaju, kar premakne težišče, tako da je občutek v roki stabilen in udoben. Njegov močni motor z dolgotrajnim delovanjem je idealen za hitro sušenje. Za razliko od drugih sušilnikov za lase meri toploto zraka dvajsetkrat na sekundo in uravnava toploto. Tako preprečuje poškodbe las zaradi visokih temperatur in ohranja njihov naravni lesk. Posebna tehnologija Air Multiplier omogoča višjo hitrost dotoka nadzorovanega zraka za natančno oblikovanje, s koncentratorjem pa zrak potuje natanko tja, kamor želite. Tudi razpršilnik je zasnovan za enakomerno razpršitev zraka okoli vsakega od obročkov.

Posnema naravno sušenje, kar pripomore k lažjemu oblikovanju pričeske. Poleg številnih nastavkov za zares enostavno kodranje las, pri katerem ne potrebujete niti krtače, šoba za glajenje suši in las oblikuje hkrati. To pomaga pri ustvarjanju gladkih in naravnih pričesk.

Rebekina izkušnja

Rebeka Dremelj je kot javna medijska oseba opažena na vsakem koraku. Prav zato mora redno skrbeti za svoj videz, k temu pa sodijo tudi lepi lasje in urejena pričeska. In ker je sama znana kot multipraktik, to prav tako pričakuje od stvari, ki jih uporablja – tudi od fena! Ta je ključen za popolno pričesko vsak trenutek in na vsakem koraku.

»Nisem si mislila, da bom kdaj dočakala dan, ko si lahko tudi sama naredim pričesko skoraj kot iz salona! Odlično je, da v eni sami napravi združuje vse: sušilnik las, kodralnik in še kup drugih nastavkov, s katerimi si lahko oblikujem različne pričeske.

Tudi nastavek za kodranje je narejen iz posebnega materiala, ki las praktično sam zaobjame in v trenutku naredi bujno pričesko, primerno tudi za na oder (smeh). Poleg tega je fen tako lahek, da te po uporabi prav nič ne boli roka, zato je vreden vsakega evra, saj je to nedvomno naložba v nekaj, kar bom uporabljala zelo dolgo časa,« o svoji izkušnji pripoveduje Rebeka in sušilnik Dyson toplo priporoča.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam