To je nov izdelek Ane Roš in Matee Benedetti

Sodelovanje med modno oblikovalko Mateo Benedetti in chefinjo Ano Roš se je začelo spomladi 2021, ko je ekipa strežnega osebja restavracije Hiše Franko potrebovala nove uniforme.

Chefinja Ana je nekega dne poklicala Mateo in rekla: »Dajmo narediti nekaj norega« in tako smo v prostore restavracije prinesli divjo, pisano, zeleno, bujno naravo ter s tem želeli sporočiti KAKO LEP JE SVET! Projekt je bil izjemna uspešnica, zato sta si Ana in Matea zaželeli, da bi ga delili ne le z osebjem restavracije, ampak tudi z vsemi ostalimi. Tako so se rodili novi izdelki pod blagovno znamko Benedetti Life x Ana Roš , ki bodo na prodaj na spletni strani www.benedetti.life. Tokrat je plod njunega sodelovanja čudovita kolekcija za dom, ki vključuje ekološki namizni prt in ekološke prtičke.

“Izdelujemo čudovite, trajnostne in pristne izdelke, ki naredijo naš planet – in vsako sobo v vašem domu bolj zdravo in elegantno. Naš navdih so travniki in gozdovi, ki nas obkrožajo, ljubezen do narave pa želimo prenesti v vaš dom.Uporabljamo materiale na osnovi lesa in ekoloskih virov. Benedetti Life x Ana Roš je najboljša kombinacija dveh kreativcev na področju kulinarike in mode. Vsi materiali so trajnostni. Uporabljamo ekoloski bombaž in EcoVero. Tekstil je izdelan iz lesnih vlaken. Tudi potisk je naravi prijazen,” pravi Bendettijeva, ki velja za pionirsko trajnostne mode.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam