To je otroška oprema, na katero prisegajo tudi zvezdnice

Vsak starš z dojenčkom, zlasti v prvih mesecih, potrebuje pomoč in podporo okolice. Kaj pa če mu vse to lahko nudi tudi otroška oprema?

Vizija premium blagovne znamke z nizozemskimi koreninami Nuna je prav to; staršem in otrokom v čisto vsakem starostnem obdobju zagotoviti funkcionalno otroško opremo, ki lahko družinam v različnih življenjskih obdobjih ponudbi popolno oporo, da vsak dan še bolj uspešno premagujejo nove izzive in uživajo ob vsakem mejniku. Nuna ustvarja otroško opremo, ki je narejena po meri sodobnih modernih družin.

Nuna pri snovanju vsakega izdelka sledi svojemu sloganu »Designed around your life«.

Zato so izdelki te priljubljene blagovne znamke modernega videza, prilagojeni za daljšo uporabo, prilagojeni sodobnemu načinu življenja, funkcionalni in priročni, edinstveni in inovativni ter estetskega videza, izdelani do potankosti navdušijo s premišljenimi detajli. Nuna pri snovanju vsakega izdelka sledi svojemu sloganu »Designed around your life« in je prav zato danes ena izmed najbolj priljubljenih blagovnih znamk z otroško opremo na svetu. 

Premišljen dizajn, ki osvaja vrhove

Otroška oprema Nuna vedno izstopa iz povprečja. Danes že več kot 10 let navdušuje z inovativno otroško opremo in vedno znova preseneča z izdelki, ki uspešno združujejo funkcionalnost in premišljeno zasnovan dizajn. Kakovost in izjemnost otroške opreme potrjujejo številne izjemno zadovoljne uporabnice po vsem svetu, med njimi tudi mame zvezdnice, kot so sestre Kardashian, Beyonce, Chiara Ferragni, Jessica Alba, Kate Hudson in Serena Williams. Otroška oprema Nuna že leta osvaja vrhove. Nuna je namreč v zadnjih letih postala večkratna prejemnica oblikovalske nagrade Red Dot, Nuna avtosedeži pa dosegajo odlične ocene priznane testne organizacije ADAC.

Poleg izbranega dizajna, so otroški vozički Nuna tudi nadvse praktični.

Z izjemnim otroškim vozičkom in avtosedežem pripravljeni na najlepše presenečenje v življenju

Otroški voziček je eden izmed najbolj pomembnih, verjetno pa kar najbolj pomemben kos otroške opreme, ki mu večina (bodočih) staršev posveča čisto posebno pozornost. Pomembno je, da pri izbiri otroškega vozička vedno sledimo svojim željam in potrebam. Sofisticirane barve in čiste linije ter dovršeni detajli poskrbijo za izjemen videz otroških vozičkov Nuna, ki navdušujejo mame in očete. Poleg izbranega dizajna pa so otroški vozički Nuna tudi nadvse praktični, vsak model navduši z uporabnostjo in kakovostjo. Vse funkcije starši hitro in zlahka usvojijo in tako resnično uživajo ob uporabi.

Oprema Nuna naredi vtis tudi z visokokakovostnimi in certificiranimi materiali; številni izdelki Nuna imajo certifikat Greenguard Gold, ki potrjuje, da oprema izpolnjuje visoke kriterije pri vrednostih kemičnih emisij, kar pripomore k bolj zdravemu okolju. Otroški vozički Nuna navdušujejo z vzdržljivimi materiali ogrodja ter dovršenimi in zračnimi materiali tkanin, ki so pralne v pralnem stroju. Vozički se ponašajo z odličnim vzmetenjem, kakovostnimi gumami, ki so primerne za vožnjo po različnih terenih. Imajo po višini prilagodljivo krmilo, nastavljivo oporo za noge, več naklonov sedeža, veliko zaščitno strehico z UPF zaščito 50+ ter veliko nakupovalno košaro. Vsak model vozička navdušuje s kompaktnim zlaganjem, opcijsko je na voljo tudi košara za novorojenčka in lupinica z Isofix bazo.

Vozički se ponašajo z odličnim vzmetenjem, kakovostnimi gumami, ki so primerne za vožnjo po različnih terenih.

Tisto kar loči Nuna vozičke od drugih so uporabni detajli, s katerimi pa je uporaba otroške opreme bistveni bolj prijetna. Nuna vozički na primer navdušujejo s prilagodljivim športnim sedežem za vse letne čase. Sedež ima mehko in toplo oblazinjenje za hladnejši del leta, ki se ga v toplejših mesecih sname in sedež preoblikuje v mrežast in zračen sedež, ki v toplih poletnih dneh zagotavlja boljši pretok zraka.

Ena izmed izjemnih inovacij blagovne znamke Nuna je tudi dodatna zaščitna zavesica, ki omogoča pripenjanje z magnetnima gumbkoma, tako imenovana »dream-drape« zavesica. Skrita je v notranjosti zaščitne strehice in se v primeru, ko želimo otroka še v večji meri zaščititi pred zunanjimi vplivi, enostavno potegne iz notranjosti in pripne z gumbkoma na košaro za novorojenčka, lupinico ali športni sedež. Zavesica omogoča otroku več intime in prijeten prostor za počitek brez motilcev ter ga v večji meri ščiti pred soncem, vetrom in mrazom hkrati pa še vedno zagotavlja odlično zračnost.

Nuna poleg otroških vozičkov, nosilk, prenosnih posteljic, ležalnikov in drugih dodatkov nudi tudi bogato izbiro otroških avtosedežev za vse starostne skupine, od rojstva dojenčka do 12. leta starosti.

Nuna poleg otroških vozičkov, nosilk, prenosnih posteljic, ležalnikov in drugih dodatkov nudi tudi bogato izbiro otroških avtosedežev za vse starostne skupine, od rojstva dojenčka do 12. leta starosti. Otroški avtosedeži Nuna združujejo varnost, zanesljivost, funkcionalnost in udobje. Kar nekaj otroških avtosedežev Nuna je na samem vrhu, med najboljšimi avtosedeži, kar dokazujejo izjemne ocene priznane testne organizacije ADAC. Za več informacij vas vabimo, da obiščete Instagram profil @malizakladi in spletno stran malizakladi.si.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam