Vsebino omogoča ALEJA d.o.o.

To je zabava, na kateri ne smete manjkati!

Tri dni plesa, glasbe, modnega dogajanja in posebni popusti. Le katera Nepremagljiva bi želela izpustiti to ekstravagantno rojstnodnevno praznovanje nakupovalnega središča Aleja. Obeta se nam modno-glasbeno-plesni spektakel v obliki predstave, kot je pri nas še ni bilo.

Nepremagljive zagotovo že poznate najboljše nakupovalno središče, ki je več kot le prostor za nakupovanje. ALEJA je pravi raj v objemu mestnega središča, saj združuje kulinarično doživetje, preživljanje prostega časa, kulturo in šport. Popolnoma nas je očarala posebna streha ALEYA SKY, saj se razprostira na neverjetnih 6.200 kvadratnih metrih površine. Kmalu pa bodo praznovali 2. rojstni dan, ki bo res nekaj posebnega, saj se obeta kar tridnevno dogajanje. Se vidimo od četrtka, 19. maja, do vključno sobote, 21. maja, saj je to zabava, na kateri ne sme manjkati nihče. 

Zakaj je to rojstnodnevna zabava, ki je ne smete zamuditi?

Zagotovo, ker ne bo manjkalo tistega, kar smo v zadnjih dveh letih zagotovo vse pogrešale: glasba, druženje in ples. Ne smemo pozabiti tudi različnih presenečenj in najpomembnejšega, v tem času bodo na voljo tudi kuponi ugodnosti za posebne popuste v trgovinah in gostinskih lokalih. 

To bo zares nepremagljiva zabava, saj je namenjena vsem, tako da lahko s sabo vzamete moža, otroke, starše in stare starše in obljubljajo nepozabno in drugačno doživetje!

Alejino praznovanje bo nepozabno.
ALEJA je v letu 2020 prejela prestižno svetovno nagrado Global RLI Award v kategoriji Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje.

Kako pestro bo dogajanje na ALEJI SKY?

V četrtek, 19. 5. bo velika zabava s številnimi maskotami za najmlajše, akrobatska skupina Dunking Devils pa bo poskrbela za akrobatske delavnice. Glasbeno doživetje bo zagotovljeno s koncertom skupine Kingston. Ljubiteljice mode pa ne smete izpustiti modno-glasbenega spektakla, kjer vas čaka edinstveno popotovanje med barvitimi modnimi kreacijami. Zabava se bo nadaljevala z odličnimi domačimi in tujimi nastopajočimi, med drugim bodo očarali Perpetuum Jazzile in izjemna Alice Francis.

V petek, 20. 5. nikakor ne zamudite posebno velike nagradne pantomime. Na prireditvenem prostoru pa doživite osrednje dogajanje s številnimi glasbeniki in maskotami. Na ALEJI SKY bodo potekale delavnice z Dunking Devilsi.

Kdo bo nastopal na celodnevnem dogajanju za vse generacije?

V soboto, 21. 5. se bo dogajanje začelo že dopoldan, za kar bo poskrbel zabavni Boštjan Gorenc – Pižama, Romana Kranjčan bo skrbela za otroško zabavo, sledil pa bo ples maskot in plesno-glasbeni nastop Žigana Kranjčana. Izjemni glasbeni nastopi vas bodo zabavali v ALEJI tudi popoldan, saj bodo nastopili Challe Sale, Žan Serčič, Sebastian, Alenka Godec, Nastja Gabor, Martina Majerle in Adrijana Kamnik. Dunking Devilsi vas z delavnicami pričakujejo na ALEJI SKY. Pestro rojstnodnevno dogajanje bo zaokrožila pevka Alice Francis in žrebanje glavne nagrade. Nepremagljive, obvezno sodelujte, saj lahko osvojite enoletni brezplačni najem popolnoma električnega Volkswagna ID.3, ki vas bo začaral.

Foto: arhiv Aleja

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam